Alpha Makelaardij

Wilhelminastraat 54
2801 XK GOUDA
Vraagprijs € 350.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Dé kans voor de klusser met liefde voor karakteristieke panden! Te renoveren/moderniseren hoekwoning met diepe tuin, grote schuur en achterom. Gelegen in een levendige straat in hartje binnenstad.

Bouwjaar van oorsprong rondom 1700. De gevel dateert van eind 19e eeuw. Het woonoppervlak bedraagt 98 m², de inhoud 358 m³. Gelegen op 136 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast, lichte, L-vormige woonkamer met trapkast en gemetselde schouw met gashaard. Deur naar de woonkeuken. Deze is eenvoudig uitgevoerd. Deur naar de trapopgang. Aan de achterzijde is een uitbouw gerealiseerd met openslaande deuren naar de tuin. Aansluitend bijkeuken met wasmachineaansluiting en toilet. L-vormige doucheruimte.
1e verdieping: ruime overloop met vaste kasten en luik naar vliering. L-vormige slaapkamer aan de voorzijde, tussenkamer met dakraam, ruime slaapkamer aan de achterzijde.
2e verdieping: bergvliering.

Bijzonderheden:
*De gehele woning is eenvoudig en gedateerd afgewerkt en biedt alle ruimte om hier een prachtig huis van te maken, waar weer jaren met heel veel plezier gewoond kan worden.
*Verwarming door middel van gaskachels, warm water via close-in boiler (keuken).
*In de tuin is een gezellige overkapping gemaakt. Hier kun je al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar buiten genieten.
*De diepe, zonnige tuin is op het oosten gesitueerd en is toegankelijk via de eigen poort vanaf de Wilhelminastraat of vanuit de schuur, die grenst aan de parkeerplaats Jan Kottenerf.
*Gelegen op loopafstand van de gezellige Markt.
*De binnenstad is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
woonkamer: 7.03 x 3.95 m.
woonkeuken: 3.95 x 3.73 m.
bijkeuken: 2.08 x 2.02 m.
doucheruimte:2.02/1.16 x 1.95 m.
1e verdieping:
slaapkamer 1 achterzijde: 3.80 x 3.13
slaapkamer 2 midden: 3.82 x 1.75 m.
slaapkamer 3 voorzijde: 3.86 x 3.53 m.
2e verdieping:
bergvliering: 8.00 x 2.30 m.
Plattegronden