Alpha Makelaardij
Alpha Makelaardij B.V.

Verhuur en Vastgoedbeheer

Verhuurmakelaar

Wil je ons advies over verhuur van je woning of bedrijfsobject? Ook dan komen we graag bij je langs voor een eerste opname van het pand. We geven je advies over de huurwaarde en de mogelijkheden over de presentatie c.q. afwerking van het object, ten einde een snellere en betere verhuurdeal voor je te realiseren. Bel ons voor nadere informatie of een vrijblijvende afspraak.

Ben je op zoek naar een huurwoning?

Ons aanbod biedt verschillende mogelijkheden, van appartement tot eengezinswoning, gemeubileerd of leeg, tijdelijk of voor onbepaalde tijd. Kijk eens bij ons woningaanbod.

Vastgoedbeheer

Sinds jaar en dag heeft Alpha Makelaardij een aparte afdeling Beheer. Wij nemen graag je zorgen voor je verhuurde woning en/of bedrijfspand uit handen. Huurbetalingen incasseren, een klachtenadministratie bijhouden en problemen oplossen? Laat ons het voor je regelen!

Bij de exploitatie en het beheer van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Wellicht maak je je zorgen of jouw huurders wel kunnen betalen, ren je achter de loodgieter, klusjesman of aannemer aan om reparaties voor je te verrichten en vraag je je af, wat je juridische positie is bij vragen of klachten van een huurder. Een tijdrovende bezigheid, die deskundige kennis vereist.

Lees meer...
Lees minder

Exploitatie zonder zorgen

Mogelijk denk je wel eens: deed een ander dit maar voor mij… Alpha Makelaardij is hierin jouw aangewezen partner, waardoor de exploitatie van uw vastgoedobjecten je meer rendement dan lasten bezorgt.

Als vastgoedbeheerder zijn wij ervaren en deskundig op het terrein van vastgoedbeheer, zowel juridisch, financieel, administratief, commercieel en relationeel.

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van huurovereenkomsten, controle op gemaakte afspraken, incasso van huurgelden, klachtafhandeling, periodieke rapportages, samenstellen service- en energiekostenoverzichten en begeleiding bij inkoop van diverse diensten, zoals schoonmaken, glazenwassen etc.

Alpha Makelaardij handelt uw beheerzaken op vakbekwame en vlotte wijze af!

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek.