Alpha Makelaardij
Alpha Makelaardij B.V.

Projectontwikkeling en Hypotheken

 

Advies bij projectontwikkeling en beleggingspanden

We werken samen met bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en overheidsinstanties. Dat betekent dat we ook een toegevoegde waarde hebben als je als professionele partij je behoeften op de woningmarkt aan het verkennen bent. We staan voor je klaar met inhoudelijke kennis en deskundig advies. We weten welke prijs in welke omgeving op dat moment reëel is en naar welke type woningen de meeste vraag is. Het begeleiden van transformatietrajecten/herontwikkeling behoort ook tot onze dienstverlening. 

Daarnaast bemiddelt Alpha Makelaardij bij aan- en verkoop van beleggingsobjecten, zoals woningen, bedrijfspanden en huurcomplexen. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Hypotheken

Je wilt je huis goed en veilig financieren. Ook wij willen dat je zorgeloos kunt wonen. Daarom werken we samen met Van der Sprong Assurantiën, een financieel advieskantoor in Gouda dat onafhankelijk werkt. Het kantoor is niet verbonden aan een bank of verzekeraar en geeft je daardoor een objectief en betrouwbaar advies. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak op 0182-587070 of via info@vdsprong.nl.