Alpha Makelaardij

Raadhuisweg 27 B
2811 HT REEUWIJK
Vraagprijs € 485.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Supergaaf, groot en licht (hoek)appartement met mooi strakke afwerking en heel grote ramen met vrij zicht op de Breevaart. Aan de achterzijde een heerlijk zonnig balkon en op de begane grond maar liefst twee privé parkeerplaatsen, waarvan één in de parkeergarage. Dit in 2017 gerealiseerde, kleinschalige appartementencomplex is voorzien van een lift. Ideale ligging nabij het winkelcentrum, de uitvalswegen en met een vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen.

Bouwjaar 2014 (renovatie/transformatie). Oorspronkelijke bouwjaar 1968. Het woonoppervlak bedraagt 112 m², de inhoud 367 m³.

De indeling is als volgt:
Begane grond: gezamenlijk, afgesloten entree met videofoonsysteem, hal met lift en trappenhuis.
1e verdieping: entree, geweldige, riante woonkamer met gashaard, nissen en enorme schuifpui met shutters en Frans balkon. Zeer luxe en gezellige woonkeuken (2017) met kookeiland met bar, composiet aanrechtblad met rvs spoelbak, vaatwasser, kasten en wand met koelkast, vriezer, 5 pits inductie kookplaat, circulatiekap, combi-magnetron. Schuifpui met Frans balkon. Vaste kasten met garderobe. Aansluitend hal/overloop met luxe toilet, berg-/was-/cv-ruimte. Master bedroom met vast kastenwand en deur naar het balkon. Tweede slaapkamer met zijraam en eveneens deur naar het balkon. Luxe, inpandige badkamer (grotendeels antraciet betegeld) dubbele inloopdouche met glaswand, brede wastafel, hangend toilet, designradiator en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
*Door alle grote ramen baad je hier in het licht! En dan die geweldige sfeer, die in het huis hangt. Hier wil je wonen!
*De afwerking is gedaan met hoogwaardige materialen.
*Fraaie eiken vloerdelen over de gehele verdieping, de wanden en plafonds zijn strak gestuukt. Mooie verlichting in de plafonds.
*Lekker zonnig balkon met houten vlonders. Gelegen op het westen.
*De woning is gelegen op de 1e verdieping en heeft weids uitzicht op de levendige Breevaart en veel groen. Via de Breevaart vaar je zo naar de Reeuwijkse Plassen.
*Actieve Vereniging van Eigenaars. De servicekosten bedragen € 300,22 per maand voor de opstalverzekering, verlichting gezamenlijke ruimte, onderhoud lift en reservering voor groot onderhoud.
*In de parkeergarage, waar zich de privé parkeerplaats bevindt, is tevens gelegenheid tot het stallen van fietsen. De garage is toegankelijk via een elektrisch bedienbare deur. De eigen parkeerplaats buiten bevindt zich aan de voorzijde van het pand.
*Deze woning heeft een laag energieverbruik.

EEN MOOI APPARTEMENT KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
1e verdieping:
Woon- en eetkamer: 44 m²
Keuken: 6.27 x 3.06 m.
Tussenhal/overloop:
Slaapkamer 1: 4.19 x 3.97 m.
Slaapkamer 2: 3.97 x 2.45 m.
Badkamer: 3.06 x 2.31 m.
Balkon: 6.70 x 1.02 m.
Plattegronden