Alpha Makelaardij

Regentesseplantsoen 5
2801 CK GOUDA
Vraagprijs € 300.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
**SLA JE SLAG! BIEDEN VANAF € 300.000,- k.k.**
Een snoepje in onze collectie! Fijn en licht woonhuis met 3 slaapkamers en een heerlijk zonnige tuin met schuur en achterom. En dat aan de rand van binnenstad. Met aan de voorzijde zicht op water.

Bouwjaar 1912. Het woonoppervlak bedraagt 70 m², de inhoud 231 m³. Gelegen op 64 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, ruime hal met meterkast. Heel gezellige en lichte woonkamer over de volle breedte van de woning. De grote ramen bieden zicht op de singel en woonboten. Open keuken aan de achterzijde. Licht keukenblok met zwart, L-vormig aanrechtblad met rvs spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast (2022), vriezer en vaatwasser. Deur naar achtertuin. Vaste kast en toilet.
Via een spiltrap naar de…
1e verdieping: overloop met luik naar de vliering, kast met cv-ketel (2018). Ruime slaapkamer aan de voorzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde. Inpandige badkamer met ligbad, wastafel, toilet, wasmachineaansluiting en lichtkoepel. De badkamer is wit/zwart betegeld.
2e verdieping (bereikbaar via een losse trap): open ruimte met mogelijkheid tot opslag.

Bijzonderheden:
*De begane grond is mooi afgewerkt met gestuukte wanden en plafonds en massief eiken vloerdelen (whitewashed). De 1e verdieping dient nog te worden afgewerkt (aanbrengen vloerbedekking).
*Aan de voorzijde zijn kunststof kozijnen aangebracht. De achterzijde is voorzien van hardhouten kozijnen en overal is dubbele beglazing aanwezig.
*Brede, zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden. Grote, vrijstaande houten berging. Achterom via een poort naar het Regentesseplantsoen.
*Goede ligging in het centrum, op loopafstand van de gezellige Markt, winkels, horeca en het station. Ook de uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid.
*Het gebied is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
hal
woonkamer: 4.89 x 4.63/3.28 m.
keuken: 3.39 x 2.66 m.
1e verdieping:
overloop
slaapkamer 1 voorzijde: 4.87 x 2.17 m.
slaapkamer 2 achterzijde: 2.44/2.26 x 2.25 m.
slaapkamer 3 achterzijde: 2.45 x 2.43 m.
badkamer: 2.25 x 1.67/1.54 m.
Plattegronden