Alpha Makelaardij

Middenwillenseweg 119
2805 KP GOUDA
Vraagprijs € 550.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Heerlijk ruime en lichte tussenwoning met uitbouw aan de achterzijde en 5 (!) slaapkamers. Dit fijne, comfortabele huis is mooi strak afgewerkt en bij de bouw stonden duurzaamheid in combinatie met een karakteristieke jaren '30 stijl voorop. Gezellige achtertuin met houten berging en achterom. Goede ligging aan de rand van de nieuwe woonwijk Middenwillens op nog geen 2 kilometer van het centrum en op loopafstand van het Goudse Hout, met daarachter de Reeuwijkse Plassen. Tevens dichtbij winkelcentrum Goverwelle, scholen, kinderopvang en uitvalswegen.

Bouwjaar 2017. Het woonoppervlak bedraagt 139 m², de inhoud 469 m³. Gelegen op 122 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast, toilet (hangend) met fontein, trapopgang. Heel ruime woonkamer met trapkast, grote glaspui en openslaande deuren naar de tuin. Riante keuken aan de voorzijde met L-vormig composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, oven, vaatwasser, manshoge koelkast en vriezer. Veel bergruimte. Lichte kraaldelen kastdeuren, facettegel achterwand.
1e verdieping: overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde met airco-unit, twee slaapkamers aan de achterzijde. Grote badkamer (geheel wit/grijs betegeld) voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel met meubel, hangend toilet, elektrische vloerverwarming en een raam.
2e verdieping: overloop met wasmachine aansluiting, slaapkamer voorzijde met heel hoge nok (3.57 meter) en weids uitzicht. Vaste kast ten behoeve van de cv-ketel. Slaapkamer achterzijde (L-vorm) met Velux dakraam en bergruimte achter knieschotten.

Bijzonderheden:
*Door de uitbouw aan de achterzijde is de woonkamer echt riant!
*Vanuit de keuken heb je zicht op groen.
*De airco-unit in de slaapkamer kan koelen en verwarmen.
*Alle vloeren zijn voorzien van licht "eiken" pvc. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig.
*De wanden zijn alle glad afgewerkt.
*De tuin is gesitueerd op het noorden én is zonnig! De overkapping (ter overname) biedt beschutting in de zomer en is in het vroege voorjaar en late najaar nog een heerlijke plek om verwarmd te verblijven.
*Twee zonnepanelen aanwezig.
*Het buitenschilderwerk aan de voorzijde is zojuist uitgevoerd.
*Hier kun je echt meteen je spullen neerzetten en gaan wonen!

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
woonkamer: 35 m²
keuken: 4.00 x 2.87 m.
1e verdieping:
slaapkamer 1 voorzijde: 4.77 x 2.88 m.
slaapkamer 2 achterzijde: 4.56 x 2.87 m.
slaapkamer 3 achterzijde: 3.37 x 2.16 m.
badkamer: 2.79 x 2.17 m.
2e verdieping:
slaapkamer 4 voorzijde: 18 m²
slaapkamer 5 achterzijde: 5.14 x 3.35/2.03 m.
Plattegronden