Alpha Makelaardij

De Eppe 4
2811 CN REEUWIJK
Vraagprijs € 669.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Ruime en recentelijk gemoderniseerde 2/1-kapwoning met garage en heerlijk zonnige achtertuin. Keuken en sanitair zijn in 2021 vernieuwd. Goede ligging, in rustige, ruim opgezette woonwijk met veel groen. De Reeuwijkse Plassen, het winkelcentrum en lagere scholen bevinden zich alle in de nabijheid.

Bouwjaar 1972. Het woonoppervlak bedraagt 152 m², de inhoud 497 m³, Gelegen op 230 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal met meterkast, garderobe en modern hangend toilet met fontein. Heel lichte en ruime woonkamer met een gezellig zit- en eetgedeelte rondom de open haard. Grote ramen aan voor- en achterzijde. Ook in de zijgevel is een raam aangebracht ter plaatse van de spiltrap. Luxe, halfopen keuken (2021) aan de achterzijde. De keuken heeft antracietkleurige kasten, een fraai L-vormig aanrechtblad (betonlook) met lichtgrijze spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, combi-oven, magnetron en afzuigkap. Aansluitend een portaal met toegang tot de tuin en een deur naar de garage. De garage is voorzien van een segmentdeur, tegelvloer, gootsteen, wasmachineaansluiting en radiator.
1e verdieping: overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde met deur naar balkon. Heel luxe badkamer met inloopdouche, twee waskommen op een meubel, designradiator, hangend toilet en raam. Twee goede slaapkamers aan de achterzijde.
2e verdieping: overloop met cv-ketel (2021). Riante slaapkamer met hoge nok, drie Velux dakramen en een brede dakkapel. Bergruimte achter panelen.

Bijzonderheden:
*De begane grond is voorzien van een mooie, eiken laminaatvloer (brede delen). De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is strak gestuukt. Op de verdiepingen is eveneens laminaat aangebracht.
*Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2021.
*De heerlijk zonnige tuin is gesitueerd op het zuidwesten en is voorzien van terrassen en bomen, die de privacy waarborgen.
*Het hele huis is voorzien van dubbel glas. Ook is dakisolatie aangebracht.
*Goede voortuin met mooie beplanting.
*De oprit voor de garage biedt ruim gelegenheid tot parkeren op eigen terrein.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree met toilet
woonkamer: 42 m²
keuken: 3.17 x 2.82 m.
bijkeuken: 1.92 x 1.86 m.
garage: 8.51 x 2.81 m.
1e verdieping:
overloop
slaapkamer I voorzijde: 4.32 x 3.85 m.
badkamer: 2.79 x 2.37 m.
slaapkamer II achterzijde: 3.19 x 2.82 m.
slaapkamer III achterzijde: 4.17 x 3.88 m.
2e verdieping:
overloop
slaapkamer: 6.54/4.40 x 3.89 m.
Plattegronden