Alpha Makelaardij

Vlamingstraat 26
2801 VW GOUDA
Vraagprijs € 400.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Geheel gerenoveerd binnenstadspand met tuin, gelegen op een steenworp afstand van vele voorzieningen zoals winkels, NS-station en de gezellige Markt met alle restaurants en uitgaansgelegenheden.

Oorspronkelijke bouwjaar omstreeks 1900, doch in de loop der tijd zijn diverse verbouwingen uitgevoerd. In 2019/2020 is het pand gerenoveerd waarbij o.a. moderne badkamers en een luxe keuken zijn aangebracht. In 2022 is de achtergevel gewijzigd waarbij de tuin in ere is hersteld.

Het woonoppervlak bedraagt 108 m², de inhoud 374 m³. Gelegen op 64 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, ruime L-vormige hal met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en deur naar de inpandige berging aan de voorzijde. De berging is vanaf de straatzijde te bereiken middels openslaande deuren.
Grote slaap-/werkkamer aan de achterzijde met plavuizenvloer in eiken motief, strak afgewerkt plafond met inbouwspots en openslaande deuren naar de tuin. In de uitbouw bevindt zich badkamer I: geheel betegelde doucheruimte met zwarte regendouchekop en groot raam. In de kamer bevindt zich een kast met de cv-ketel (2019) en een wasmachineaansluiting.
1e verdieping: lichte, ruime living met erker met zitje vanwaar de hele straat is te zien! De woonkamer heeft een mooie plavuizenvloer, gashaard met strakke ombouw en open trap naar de 2e verdieping. Moderne en luxe half-open keuken aan achterzijde. De keuken is in L-vormige opstelling en donkere kleurstelling en met aanrechtblad van keramiek (hittebestendig en krasvast) met 4 geïntegreerde gaspitten, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak met Quooker en apparatenwand met Amerikaanse koelkast, combi-oven en stoomoven (apparaten veelal van Siemens). De ruimte is afgewerkt met prachtig stucwerk in reptiel print, inbouwspots en heeft openslaande deuren naar een balkon. Aan de keuken is plek om aan de bar heerlijk mee te kijken! In de uitbouw een moderne toiletruimte met fraai gestucte wandafwerking.
2e verdieping: lichte overloop met dakraam en vaste kasten. Grote slaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren en Frans balkon. Tussenslaapkamer met twee dakramen. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning met een dakraam. Moderne en volledig betegelde badkamer met inloopdouche met regendouche en handdouche, wand van glasmozaïek, hangend toilet, designradiator, inbouwspots en een dakraam.

Bijzonderheden:
*Het pand is gemoderniseerd en gerenoveerd, waarbij onder andere een super luxe keuken is aangebracht en mooie badkamers. De meterkast is vernieuwd, combiketel van 2019, dakisolatie en dubbele beglazing aanwezig.
*Het gehele pand is voorzien van strakke (gestuukte) wand- en plafondafwerking.
*De begane grond is voorzien van een mooie plavuizenvloer (eiken) met vloerverwarming, op de 1e verdieping een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming. De gehele 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking en in alle slaapkamers zijn ingebouwde horren en aansluiting voor internet en televisie aangebracht.
*De tuin is bestraat en ommuurd en verdient iemand met groene vingers ;).
*Inpandige (fietsen-) berging aanwezig met verwarming, plavuizen en openslaande deuren.
*Een comfortabel woonhuis in leuke, levendige woonomgeving in hartje centrum!

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen
begane grond:
entree, hal
berging: 3.05 x 2.07 m.
slaapkamer: 6.01 x 3.05 m.
douche: 1.47 x 1.09 m.
1e verdieping
woonkamer: 22 m²
keuken: 4.70 x 3.12 m.
balkon: 1.60 x 1.02 m.
2e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 2.93/2.90 x 3.05 m.
slaapkamer midden: 3.84 x 1.23 m.
badkamer: 2.09 x 1.23 m.
slaapkamer achterzijde: 3.47/2.37 x 2.84 m.
Plattegronden