Alpha Makelaardij

Schooltuinen 28
2806 VZ GOUDA
Vraagprijs € 750.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
WAT EEN PLAATJE! Ideaal gelegen, riante eengezinswoning van 4 woonlagen met een luxe afwerking en prachtige details! De woning gebouwd in 2014 is voorzien van een luxe keuken en badkamer, fijne zonnige tuin, berging en 2 eigen parkeerplaatsen. De ligging is zeer centraal, in een kindvriendelijke, jonge woonomgeving op een steenworp afstand van het centrum, scholen, station. De uitgestrekte polders liggen aan de overzijde van de rivier de IJssel. De 10 zonnepanelen en energielabel A+ zorgen voor duurzaam wonen!

Bouwjaar 2014. Het woonoppervlak bedraagt 195 m², de inhoud 684 m³. Gelegen op 181 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, ruime hal met modern toilet voorzien van Winckelman vloertegels. Uitgebreide meterkast en trapopgang. Bij binnenkomst in de leefruimte word je verrast door een grote vide, ter hoogte van de plaats voor de eettafel. De gezellige woonkeuken is een centrale plek in het huis! De keuken is in U-vormige opstelling met zwart houten blad, betegeling met “witjes”, veel kastruimte en voorzien van een 5-pits gasfornuis, circulatiekap, Quooker, vaatwasmachine, manshoge koelkast, oven en combi-oven. Vanuit de keuken leuk vrij uitzicht in de straat. Tussen de woonkeuken en de woonkamer bevindt zich een grote glazen wand met zwart stalen stijlen. De tuingerichte en brede woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. De begane grond is voorzien van oude eiken vloerdelen, in smalle visgraat gelegd en voorzien van vloerverwarming. In de trapkast bevindt zich de unit voor de vloerverwarming.
1e verdieping: grote werkruimte/speelkamer aan de voorzijde met eveneens een grote wand in dezelfde uitvoering als op de begane grond. Door de vide een mooie doorkijk naar de woonkeuken! De balustrade van de vide heeft originele Franse spijlen. De ruimte aan de achterzijde is o.a. geschikt voor een 2e woon- of eetkamer. Op deze verdieping een mooie op maat gemaakte open kast en een dichte kast. De eiken vloer is wederom in visgraat gelegd.
2e verdieping: ruime overloop met 2e toilet, grote slaapkamer in L-vorm aan de voorzijde met 3 grote ramen. Grote slaapkamer aan de achterzijde over de volle breedte met vaste kastenwand. Moderne badkamer, geheel wit en grijs betegeld met ligbad, douche, wastafelmeubel en designradiator. Deze verdieping is voorzien van een witte laminaatvloer.
3e verdieping: overloop, mooie slaapkamer aan de voorzijde met Velux dakraam, zicht op de hoge nok (4.70 meter!) en met een trapje naar een vaste vlonder/hoogslaper. De slaapkamer aan de achterzijde is op dezelfde wijze ingericht. Praktische grote ruimte, de "wasserette", met de opstelling van de cv-ketel, aansluiting voor de wasapparatuur en de omvormer voor de zonnepanelen. Deze verdieping is tevens voorzien van een witte laminaatvloer.
4e verdieping: vanaf de overloop is een luik naar de vliering: een grote bergruimte met een recent geplaatst dakraam.

De tuin is gelegen op het westen, waardoor je heerlijk de middagzon in de tuin hebt. De tuin is mooi aangelegd met een grote perenboom in het midden, gazon en borders met mooie beplantingen eromheen. Aan de achterzijde is een vrijstaande houten berging met overkapping voor de fietsen en toegang tot de 2 eigen parkeerplaatsen.

Bijzonderheden:
*Een groot en compleet gezinshuis op een fijne plek met optimaal woongenot!
*Energielabel A+, 10 zonnepanelen, goede isolatievoorzieningen en vloerverwarming op de begane grond.
*Fraaie vloerafwerking met o.a. prachtige eiken vloerdelen op de begane grond en 1e verdieping, veelal glad gestuukte wandafwerking.
*De grote ruimte op de 1e verdieping is tevens zeer geschikt als 2e woonkamer of werkkamer.
*Algeheel luxe afwerking met oog voor details, zoals fraaie tegelvloer in de hal, vaste kasten op maat, hoge binnendeuren, mooie stalen pui en vide.
*Door de witte stenen gevels, de hoogte van de woning met 4 volwaardige lagen en een goede vliering en de mooie afwerking aan de binnenzijde heeft de woning zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een bijzonder mooie uitstraling!
*Fijne ligging in een jonge woonwijk met aan de ene zijde de karakteristieke woonwijk Kort Haarlem en aan de andere zijde de singel en de historische binnenstad. Alle voorzieningen zijn nabijgelegen.

Afmetingen:
Begane grond:
entree/hal
woonkeuken: 5.32 x 2.96/4.14 m.
woonkamer: 5.42 x 5.41 m.
1e verdieping:
multifunctionele ruimte voorzijde: 4.86 x 3.24 m.
woonkamer achterzijde: 5.42 x 4.63 m.
2e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 5.42 x 3.52/2.23 m.
badkamer:2.94 x 2.34 m.
slaapkamer achterzijde: 5.42 x 3.53 m.
3e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 3.61 x 2.98 m.
slaapkamer achterzijde: 3.61 x 2.97 m.
was-/berg-/cv-ruimte
4e verdieping:
bergvliering: 6 m²

Een huis kopen? Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee!
Plattegronden