Alpha Makelaardij

Zeugstraat 90 - 92
2801 JD Gouda
Huurprijs € 4.000,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Fraaie winkelruimte met luxe hardstenen pui met enorme etalageruimte en een frontbreedte van maar liefst 10 meter! Goede ligging in hartje binnenstad in een gezellige winkelstraat met gracht op 100 meter loopafstand van de Kleiweg, Hoogstraat en de Markt. Dit imposante pand biedt in totaal 539 m² vloeroppervlak.

Bouwjaar 1900.

Het vloeroppervlak is als volgt verdeeld:
begane grond: 271 m² winkelruimte.
1e verdieping: 160 m² opslagruimte.
2e verdieping: 95 m² opslagruimte.
Vliering: 13 m² bergruimte.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree via hoge, dubbele glazen deuren, riante winkelruimte in twee delen door separatiemuur in het midden, welke muur uitermate geschikt is voor het uitstallen en presenteren van goederen. Halverwege de winkel is een toonbank aangebracht en achterin de winkel is eveneens een mooi brede verkoopruimte.

Voorzieningen:
*de winkel is voorzien van luxe vloerafwerking, die bestaat uit hardstenen plavuizen en eiken parket (visgraat). In het systeemplafond is luxe verlichting en airconditioning annex verwarming aangebracht.
*Aan de achterzijde van het pand bevinden zich dubbele deuren, waardoor afleveren van goederen/bevoorrading zeer goed mogelijk is en men niet is gebonden aan de tijden, dat het centrum voor autoverkeer is afgesloten en het entree van de winkel niet wordt belemmerd.
*De verdiepingen zijn sober afgewerkt en lenen zich zich met name voor het opslaan van goederen.
*Aan de linkerzijde zijn gevestigd een klein café, de landelijke schoenmodezaak O'Moda en damesmodezaak Be One. Aan de rechterzijde bevindt zich een gerenommeerde beddenspeciaalzaak.

Huurprijs:
€ 48.000,- per jaar exclusief B.T.W.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.
Plattegronden