Alpha Makelaardij

Hartje Gouda

11 september 2019

Je nieuwbouwappartement nu kopen en direct bewonen? Dat kan! Sla je slag in project Hartje Gouda. Nog slechts 2 appartementen te koop. Maak een afspraak voor bezichtiging!

Nog beschikbaar:
Vredebest 27

Vredebest 31

8 ruime appartementen op een levendige locatie in de gezellige stad Gouda! De woningen worden gerealiseerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op de hoek van de Kattensingel en de Vredebest. Een ideale ligging: het station, de binnenstad, de schouwburg en de bioscoop bevinden zich alle op korte loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Het appartementencomplex omvat in totaal een bankfiliaal (begane grond), 8 nieuw te realiseren woningen op de eerste verdieping en 10 bestaande appartementen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de 18 woonappartementen.

Je kunt kiezen uit 2- en 3-kamerwoningen met een woonoppervlak variërend van 69 tot en met 93 m². Met uitzicht op het water, groenvoorzieningen of historische gebouwen. Het project biedt voor elk wat wils. De appartementen worden strak afgewerkt, voorzien van modern sanitair en voor de keuken is een stelpost van € 3.500,- opgenomen, waarmee je zelf je keuze bepaalt. De woningen kunnen alle worden voorzien van een loggia (optioneel). De drie appartementen aan de achterzijde hebben een balkon. Uiteraard is het pand goed geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevinden zich tevens extra individuele bergingen ten behoeve van de 8 woningen.
Het complex is voorzien van een lift.

In de onderbouw bevindt zich een parkeergarage, waar voor € 90,75 per maand een privéplaats kan worden gehuurd. In de gemeenschappelijke fietsenberging ter plaatse is gelegenheid tot het stallen van 3 fietsen per woning.
De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal 2019. Koopsom vanaf € 199.500,- V.O.N.

Je woonplezier is werkelijk binnen handbereik!

Kijk nu op www.hartjegouda.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je belangstelling? Neem voor meer informatie over de laatste appartementen contact met ons op.

https://alphamakelaardij.nl/wonen-in-hartje-gouda