Alpha Makelaardij

Maak kennis met team Alpha Makelaardij: Willeke

14 april 2022

✨ Deze maand zetten we onze goedlachse Willeke in de spotlight! ✨

 Alweer een jaar geleden vierden we haar 25-jarig jubileum! "Wat is haar verhaal, van welke klussen krijgt zij energie en wat maakt werken bij Alpha Makelaardij zo leuk?". Je ontdekt het allemaal in dit interview.

Wanneer ben je begonnen bij Alpha Makelaardij?”
Willeke: ”Ik ben in 1996 begonnen met werken bij Alpha Makelaardij. Ik houd mij bezig met het verkoop- en aankoopproces, maar ook de taxaties.

Als makelaar doe ik mijn best huizen te vinden die matchen bij de mensen die ik help. Als het lukt om hierin een match te vinden, is dat heel fijn! “

"Van welke werkzaamheden krijg je nou echt energie?"
Willeke: “De diversiteit van de mensen. De ene keer ga ik op pad met een jong stel dat hun eerste koophuis wil betrekken, de andere keer ben ik samen met een oudere dame die een comfortabele en prettige woning zoekt.

Ook is het bijzonder dat wij in veel verschillende huizen komen, en letterlijk een kijkje in de keuken krijgen.”

“Vorig jaar was voor jou wel een heel bijzonder jaar. Je was 25 jaar in dienst. Wat maakt voor jou het werken bij Alpha Makelaardij zo leuk?”

Willeke: “Werken bij Alpha Makelaardij voelt voor mij als thuiskomen. We zijn als team ontzettend betrokken en dat stralen we ook uit naar onze klanten.

We zijn allemaal gefocust op onze eigen werkzaamheden, maar onderling sparren we regelmatig. Het gevoel hebben dat je alles kan delen, vind ik erg prettig!”

 "In 1999 ben ik beëdigd bij de rechtbank. Dat vond ik wel een bijzonder moment!"

 "Als je terugblikt op de afgelopen 25 jaar, wat was dan het ultieme hoogtepunt?”

Willeke: "In 1999 ben ik bij de Rechtbank beëdigd als makelaar. Dat vond ik een bijzonder moment! Maar zeker ook mijn 25-jarige jubileum. Grappig wel, want het voelt dus helemaal niet alsof de tijd zo snel is gegaan.”

“Het team van Alpha Makelaardij bestaat alleen uit dames. Ik kan me zo voorstellen dat ieder zijn eigen werkwijze heeft. Op welke manier zet jij de klant centraal?”

Willeke: "Ik vind het belangrijk dat ik de klanten behandel, zoals ik dat zelf ook graag zou willen. Vooraf bedenk ik dan: "Wat zou ik zelf prettig vinden?"

"Voor mij helpt het dan om goed te luisteren naar de wensen van de klant. Verder vind ik het belangrijk dat mijn klanten het gevoel krijgen dat ze alles kunnen vragen.

Tot slot realiseer ik me dat het kopen of verkopen van een huis heel spannend kan zijn. Juist daarom vind ik het belangrijk om tijdens het proces klanten aan de hand mee te nemen."