Alpha Makelaardij

Maak kennis met team Alpha Makelaardij: Marianne

03 februari 2022

✨ Maak kennis met team Alpha Makelaardij ✨

Misschien wist je het al, eigenlijk kan je er niet omheen. Wij zijn hét Goudse makelaarskantoor dat bestaat uit 7 dames.

Maar wie zijn de gezichten achter de organisatie? Wie heeft welke rol binnen het team? En wat maakt Alpha Makelaardij zo anders dan andere makelaarskantoren?

Goede vraag! We geven je daarom graag een kijkje in onze keuken en stellen je maandelijks voor aan onze toppers! Zo leer je ons alvast beter kennen.

Collega Marianne Goris krijgt de primeur en trapt deze nieuwe rubriek af! 

“Marianne, hoe ben je ooit begonnen bij Alpha Makelaardij?”
Marianne: “Mijn Alpha Makelaardij-avontuur startte in 1993. Toen werkte ik als Binnendienst medewerker. Na een aantal jaar bij Alpha Makelaardij is mijn rol veranderd en houd ik mij voor 80% van mijn tijd bezig met beheer en financiële administratie.

Ik heb op allerlei gebieden nieuwe dingen geleerd van klachtenafhandeling, tot het van A tot en met Z weten welke rechten en plichten een verhuurder of huurder heeft. En belangrijker nog: hoe je daarmee omgaat. Het essentieelste binnen mijn werk is natuurlijk omgaan met mensen."

"Hoe lang werk je inmiddels bij Alpha Makelaardij?”
Marianne: “Ik ben inmiddels al bijna 30 jaar aan het werk bij Alpha Makelaardij. Je kan dus wel stellen dat ik een ouwe rot in het vak ben.

“Waar ligt jouw kracht?”
Marianne: "Als probleemoplosser vind ik het belangrijk dat ik snel schakel. Het organiseren en betrokken houden van partijen is daarbij van belang.

Als intermediair treed ik op in geval van klachten of problemen tussen verhuurder en huurder. Ik vind het fijn dat het zo afwisselend is. Dagelijks heb ik te maken met verschillende vragen en belangen, dat maakt het werk ook uitdagend."

Marianne: "In mijn werk krijg ik ook te maken met situaties die minder rooskleurig zijn. Een ervaring die mij nog goed is bijgebleven, was het leeghalen van een woningruimte. Helaas moesten we dit na een deurwaardersprocedure laten doen, omdat de huurder niet had betaald. Dat vond ik wel een ingrijpende situatie en zal ik niet snel vergeten.”

          "Als probleemoplosser vind ik het belangrijk dat ik snel schakel. Ik ben graag betrokken bij alle partijen om het proces in goede banen te leiden."

"Als je al bijna 30 jaar in dienst bent bij Alpha Makelaardij kan het niet anders dan dat het een tof bedrijf is. Wat is er zo leuk aan jullie team?"

Marianne: "Nou, dat klopt zeker! Ons team is ontzettend collegiaal. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Naast hard werken kunnen we ook genieten van een grapje op de werkvloer en een gezellig bedrijfsuitje. Deze momenten blijven je echt wel bij!"