Alpha Makelaardij

NVM Open Huizen Dag 05 oktober 2019

05 oktober 2019

Neem je eigen makelaar mee bij de Open Huizen Dag!
Heb je een leuk huis gezien op de NVM Open Huizen Dag? Spannend! Nu maar hopen dat je dat huis ook daadwerkelijk kunt kopen. Wij helpen je daar graag bij!

Zaterdag 05 oktober zijn wij beschikbaar om je bij de aankoop te begeleiden. We kunnen direct met je mee naar jouw droomhuis en geven je advies over de waarde. Samen met jou bespreken we welke aankoopstrategie het best is, zodat we voor jou de beste deal sluiten en je je straks heerlijk thuis voelt in je nieuwe huis.

Deze dag hebben we een Speciaal Open Huis-tarief: € 1.350,- + 5% over het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Zo weet je zeker dat wij altijd voor de beste koopprijs gaan. Een win-win-situatie dus! Het tarief is inclusief BTW. Bij verkoop bij inschrijving geldt een vast Speciaal Open Huis-tarief van € 1.750,- inclusief BTW.
Bel 0182-511424 of 06-22374353.

Enkele reacties van klanten, die door Alpha zijn begeleid bij aankoop van hun nieuwe huis:

  • "Enthousiaste en professionele begeleiding bij de aankoop van ons huis in Gouda. Het geeft een zeker gevoel om iemand met verstand van zaken erbij te hebben. Net even die tips waar je zelf niet aan denkt op zo'n belangrijk moment van aankoop!"
  • "Vanaf het eerste telefoongesprek was het contact goed, er werd gelijk actie ondernomen met als resultaat dat wij zeer snel tot onderhandeling over konden gaan met een geweldig resultaat."