Alpha Makelaardij

Korte Vest 17
2801 GA Gouda
Vraagprijs € 185.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
BELEGGINGSOBJECT TE KOOP IN VERHUURDE STAAT:
Fraaie, lichte kantoorruimte/winkelruimte op goede zichtlocatie nabij winkelpassage en parkeergarage Nieuwe Markt. De ruimte is gelegen aan de doorgaande route naar de Nieuwe Markt en door de ligging aan de rand van het centrum eveneens goed zichtbaar vanaf de Blekerssingel. De Korte Vest ligt aan het begin van de binnenstad. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een modern appartementencomplex. Om de hoek bevindt zich de kop van de hoofdwinkelstraat de Kleiweg.

Bouwjaar 1996, B.V.O. 50 m².

Indeling:
Open ontvangstruimte en werkruimte. Glazen separatiewand naar kantoorkamer aan de achterzijde. Verder een ruimte met pantry met close-in boiler en een toiletruimte met fontein.

Afmetingen:
ontvangstruimte en werkruimte: 9.80 m. breed x gem. 3.70 m. diep
kantoorkamer: 4.00 m. x 2.55 m.
ruimte met pantry en toilet: 2.55 m. x 2.10 m.

Bijzonderheden:
* Het pand is in gebruik als kantoorruimte. De huuropbrengst bedraagt € 13.800,- per jaar. Gegevens over de huidige huurovereenkomst op aanvraag.
* De servicekosten bedragen € 52,19 per maand. De VvE is actief.
* Bestemming centrum I. Binnen deze bestemming past detailhandel, kantoor voor publieksgerichte dienstverlening.
* Voorzieningen/afwerking: systeemplafond, betonvloer met plavuizen en vloerverwarming, waaroverheen laminaatvloer, airconditioning/verwarming.
* De pui bestaat voor een groot deel uit glas (dubbel glas). Door de hoekligging is er vanaf twee kanten een mooie lichtinval en is er de beschikking over maar liefst circa 13 meter etalageruimte.
* Energielabel A.