Alpha Makelaardij

Watermunt 33
2411 MN BODEGRAVEN
Vraagprijs € 575.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Heerlijk ruime, goed onderhouden eengezinswoning met aangebouwde garage en een fijne, zonnige tuin met veel privacy en achterom. De afwerking aan de binnenzijde van de woning is plaatselijk enigszins gedateerd. Je kunt het huis helemaal naar eigen smaak moderniseren! Gelegen in de gewilde wijk Broekvelden met aan de voorzijde vrij zicht op groen en water. Basisscholen, sportaccommodaties en het winkelcentrum bevinden zich in de nabijheid.

Bouwjaar 1978. Het woonoppervlak bedraagt 141 m² plus de garage van 17 m². Inhoud: 474 m³. Gelegen op 219 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: zij-entree, hal met meterkast, garderobe en keurig toilet met fontein (2014). Heel lichte woonkamer met open gashaard en schoonmetselwerk schouw, leuke hoekjes en aan de achterzijde grote ramen en een schuifpui naar de tuin. Het tussenstuk is heel geschikt om als werkplek of leeshoek te gebruiken. Eetgedeelte aan de voorzijde met zicht op de open keuken. De keuken (licht eiken) is voorzien van een L-vormig kunststof aanrechtblad, dubbele rvs spoelbak, Quooker-kraan, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. Het grote raam biedt zicht op de voortuin.
Stalen spiltrap naar de...
1e verdieping: overloop met deur naar de afgesloten tussenhal. Grote slaapkamer met brede dakkapel met rolluik aan de achterzijde, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde, waarvan één met wastafel en één met een schuifkastenwand. Luxe, inpandige badkamer (2014) met inloopdouche, wastafel met meubel, designradiator, hangend toilet en een lichte betegeling met vloerverwarming.
2e verdieping: kleine overloop met cv-ruimte en een deur naar het dakterras. Twee aaneengesloten slaapkamers met wastafel, Velux dakraam, bergruimte en eveneens een deur naar het dakterras.

Bijzonderheden:
*de woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in september 2023.
*Het huis is zichtbaar met veel zorg en liefde bewoond geweest.
*Aangebouwde, stenen garage aan de voorzijde. Toegang via een elektrisch bedienbare segmentdeur en een loopdeur aan de zijkant. In de garage bevindt zich de wasmachineaansluiting. De garage is tevens via de hal van de woning bereikbaar.
*Verzorgd aangelegde, zonnige tuin met vijver, houten berging en achterom. De tuin is gesitueerd op het westen.
*Aan de zijde van de woonkamer is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht.
*De voorzijde van het perceel biedt gelegenheid tot het parkeren van 2 auto's op eigen terrein.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!