Alpha Makelaardij

Krugerlaan 165
2806 EG GOUDA
Vraagprijs € 600.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Heerlijk ruim en gezellig woonhuis met uitbouw, mooi karakteristieke elementen, grote schuur met brede openslaande deuren en een aparte werkruimte. Diepe tuin (20 meter!) met terrassen aan de voor- en achterzijde. Goede ligging op korte afstand van de binnenstad en het station.

Bouwjaar 1927. Het woonoppervlak bedraagt 124 m², de inhoud 409 m³. Externe (berg)ruimte 22 m². Gelegen op 188 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang, kelderkast, garderobe en toilet met fontein. Ruime keuken aan de voorzijde met eiland voorzien van vriezer en veel laden. Aan de andere zijde eveneens veel laden en verder een rvs spoelbak, kookplaat met 4 inductiepitten en een wokbrander, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Witte hoogglans kasten en zwart composiet aanrechtbladen. Vaste kast en glas-in-lood schuifdeuren naar de riante L-vormige woonkamer. Dit is een geweldige ruimte door de uitbouw met fraaie lichtstraat, heel brede deuren én een aparte deur naar de tuin, vaste kast en afsluitbare open haard.
1e verdieping: overloop met aan voorzijde een bijzonder raam en de mogelijkheid tot plaatsen van een kast of bureau. Apart toilet. Slaapkamer 1 achterzijde over de gehele breedte van de woning. Slaapkamer 2 voorzijde met openslaande deuren naar een balkon. Moderne, inpandige badkamer (2020) met grote wand- en vloertegels (beton"look"), ligbad, douche met deur van metaal en glas, brede wastafel met meubel, designradiator.
2e verdieping: overloop, slaapkamer 3 voorzijde met dakkapel en grote bergkast, slaapkamer 4 achterzijde met dakkapel, bergruimte en leuke "bedstee" met steigerdelen. Aparte was-/cv-/bergruimte met dakkapel en gootsteen.

Bijzonderheden:
*Op de begane grond is de gang voorzien van een authentieke granito vloer. De overige vloeren zijn voorzien van eiken visgraat parket. Op de verdiepingen zijn laminaatvloeren aangebracht.
*Alle wanden zijn strak gestuukt. Op de begane grond hebben de plafonds mooie "originele" sierlijsten.
*De huidige bewoners verwarmen en koelen door middel van airconditioningsunits. De radiatoren zijn ook nog aanwezig.
*Sinds 2006 is de woning geheel gemoderniseerd en onder andere voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en schelpen in de kruipruimte.
*De voortuin geeft privacy in huis. Aan de voorzijde kijk je op het hertenkamp en groen.
*De tuin is echt genieten! Door de terrassen tegen de gevel én tegen de schuur, kun je kiezen voor een plek in de zon of de schaduw.
*De geïsoleerde schuur (2012) met dakraam en over de volle breedte van de tuin, biedt ruim gelegenheid voor veel fietsen en/of een motor. Aan de tuinzijde van de schuur is een aparte werkruimte met daglicht gemaakt.
*Ideale ligging in een mooie, karakteristieke straat, nabij het centrum, openbaar vervoer en recreatiegebieden.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden