Alpha Makelaardij

Minderbroederssteeg 5
2801 ZV GOUDA
Vraagprijs € 310.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Fraai gerestaureerd en optimaal geïsoleerd (A++-label!) Rijksmonument met een superfijne sfeer. Werkelijk een uniek woonhuis op een prachtige locatie in de binnenstad. Een parel in onze collectie!

Oorspronkelijke bouwjaar 1775, totaal gerenoveerd in 2023/2024. Het woonoppervlak bedraagt 61 m², de inhoud 222 m³. Gelegen op circa 25 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree via monumentale deuren naar gemeenschappelijke hal. Deur naar de cv-ruimte. Privé-entree naar een open ruimte, die als woonkeuken kan worden aangewend. De keukenopstelling dient door de koper te worden aangebracht. Mooi grote ramen aan de voorzijde. Portaal met luxe toilet (hangend) en een berg-/wasruimte.
Open trap naar de...
1e verdieping: mooi lichte en sfeervolle woonkamer met authentiek balkenplafond.
2e verdieping: open ruimte met de kapconstructie in het zicht. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapgelegenheid met een dakkapel met openslaande ramen en een Frans balkon. Aan de achterzijde is de (open) badkamer gerealiseerd. Deze is uitgerust met een douchecabine en wastafel met meubel. Ook hier is een dakkapel aangebracht.

Bijzonderheden:
*het betreft een rij van 3 bijzonder sfeervolle woningen, die alle toegang hebben via de openslaande deuren aan de voorzijde en de gemeenschappelijke hal.
*In 2023/2024 zijn de woningen gerealiseerd. Voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen gebruikt.
*De vloeren zijn alle voorzien van vloerverwarming, er is een luchtwarmtepomp aanwezig, dak-, gevel- en vloerisolatie en dubbele (monumenten) beglazing.
*Authentieke balkenplafonds en roedenverdeling in de ramen. De wanden zijn glad gestuukt.
*Een keuken en vloerafwerking dienen door en voor rekening van koper te worden afgewerkt.
*De servicekosten voor onder andere de opstalverzekering dienen door de toekomstige bewoners met elkaar te worden afgestemd.
*Goede ligging in een rustige straat op steenworp afstand van het Houtmansplantsoen.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!