Alpha Makelaardij

Adriaen Gerridsz de Vrijestraat 7
2806 SP GOUDA
Vraagprijs € 325.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Vanwege de grote belangstelling kunnen er helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Aanvragen alleen via de mail. Uw gegevens worden geplaatst op de reservelijst.

Superleuke jaren 30 woning met heel zonnige tuin met vrij zicht. Deze heel praktisch ingedeelde eengezinswoning is met liefde onderhouden. Gelegen in een gezellige, karakteristieke straat op loopafstand van het centrum en nabij de Breevaart en Reeuwijkse Plassen.

Bouwjaar 1933. Het woonoppervlak bedraagt 88 m², de inhoud 334 m³. Gelegen op 60 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree via 2 treden, hal met meterkast en luxe toilet met fontein (geheel wit met kiezels betegeld). Heerlijk lichte en ruime woonkamer met groot, origineel kozijn aan de voorzijde, twee marmeren schouwen en openslaande deuren aan de achterzijde. Luxe open keuken (2023) met zwart kunststof aanrechtblad (L-vorm) met rvs spoelbak, close-in boiler, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Goede eiken trap naar de...
1e verdieping: overloop met 2 vaste kasten, ruime slaapkamer voorzijde met glas-in-lood ramen (tussen dubbel glas), kleine slaapkamer met dezelfde glas-in-lood ramen. L-vormige slaapkamer aan de achterzijde met wastafel + meubel. De badkamer aan de achterzijde is vernieuwd in 2020 en is voorzien van grote wandtegels (wit, lichtgrijs en antraciet), pvc vloer, brede wastafel met meubel, verwarmde spiegel, inloopdouche, hangend toilet, een designradiator en een raam.
2e verdieping: overloop met veel bergruimte achter schuifpanelen, wasmachineaansluiting, cv-ketel (2010) en een dakraam. Leuke slaapkamer met aan voor- en achterzijde Velux dakramen en bergruimte.

Bijzonderheden:
*de woning is zeer goed onderhouden: het schilderwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2023, aan de achterzijde alle kozijnen van kunststof. Al het glas is HR++. De gevels zijn gedeeltelijk geïsoleerd; tevens vloer- en dakisolatie aanwezig.
*Energielabel B.
*In alle kamers is een netwerkaansluiting.
*Op de begane grond is een eiken pvc-vloer aangebracht. De verdiepingen zijn voorzien van laminaat.
*Paneeldeuren door de gehele woning.
*Op het dak liggen 9 zonnepanelen, op de schuur zijn nog eens 2 panelen aangebracht.
*Heel schattige, zonovergoten achtertuin met vrij zicht over andere tuinen. De tuin is gesitueerd op het westen. Aangebouwde houten schuur en een losse houten schuur. Achterom.
*Fijne ligging in de wijk met in de nabijheid een speeltuin en de school.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!