Alpha Makelaardij

Koningin Wilhelminaweg 172
2802 HV GOUDA
Vraagprijs € 369.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Goed onderhouden, heerlijk lichte HOEKeengezinswoning met fijne, zonnige achtertuin. De diepe voortuin biedt veel privacy in huis. Gelegen aan de rand van Korte Akkeren, op korte afstand van de binnenstad, het station en uitvalswegen.

Bouwjaar 1941. Het woonoppervlak bedraagt 100 m² en de inhoud 382 m². Gelegen op 156 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal met meterkast, luxe (hangend) toilet met fontein. Heel lichte woonkamer met grote ramen aan voor- en achterzijde, een diepe, vaste kast en een afgesloten trapopgang. Nette L-vormige keuken (lichtgrijs hoogglans) voorzien van een kunststof aanrechtblad met rvs spoelbak, nieuwe inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer. Aansluitend een praktische bijkeuken in de aanbouw. Hier bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine en droger en de toegang tot de tuin.
1e verdieping: overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde (voorheen 2) met schuifkastenwand. Slaapkamer aan de achterzijde, uitgebouwde badkamer (terracotta met crème kleurige betegeling) voorzien van een douche, hangend toilet, wastafel met meubel en extra kast, inbouwspots, een raam en de deur naar het balkon.
2e verdieping: afgesloten trapopgang, mooie, ruime slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, een Velux dakraam aan de voorzijde, veel bergruimte en de kast met de cv-ketel.

Bijzonderheden:
*Op begane grond is circa 6 jaar geleden een fraaie “eiken” visgraat pvc-vloer aangebracht. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met spuitwerk. Nieuwe paneeldeuren.
*De grote slaapkamer aan de voorzijde kan redelijk eenvoudig worden teruggebracht tot 2 slaapkamers.
*De meterkast is vernieuwd, de cv-ketel dateert van 2016.
*Het mooi glanzende buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2024.
*De diepe achtertuin is gelegen op het oosten, is grotendeels betegeld en is voorzien van een aangebouwde stenen schuur en een zij-om naar de naastgelegen poort. Buitenkranen aan voor- en achterzijde.
*De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en op de 2e verdieping is dakisolatie aangebracht. Energielabel E.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!