Alpha Makelaardij

Struisgras 20
2804 NN GOUDA
Vraagprijs € 529.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Fijne en ruime HOEKeengezinswoning met aangebouwde stenen garage, parkeerplaats op eigen terrein, 4 slaapkamers en brede achtertuin met achterom. De woning is gelegen in een ruim opgezette en zeer groene en kindvriendelijke woonwijk, aan de rand van Gouda op loopafstand van de Reeuwijkse Plassen, winkelcentrum Bloemendaal, scholen en sportvoorzieningen.

Bouwjaar 1976. Het woonoppervlak bedraagt 119 m² en de inhoud 425 m³. Gelegen op 230 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast en modern toilet. Prettige en lichte doorzonwoonkamer met mooi uitzicht op de tuin. Deze is te bereiken middels een brede schuifpui en via de keukendeur. Nette open keuken aan de achterzijde in U-vorm opgesteld en voorzien van inbouwapparatuur. De openhaard in de woonkamer kan teruggebouwd worden tot gezellige gashaard. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde, waarvan 1 voorzien van een kastenwand en 1 slaapkamer aan de voorzijde met eveneens een kastenwand. Moderne badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel met spiegel, luxe douchecabine en wasmachineaansluiting.
2e verdieping: voorzolder met bergkast o.a. voorzien van een kledingroede en een berging met de opstelling van de cv-ketel. Een 4e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, een kopgevelraam en veel opbergruimte.

Tuin: voortuin met parkeerplaats op eigen terrein en toegang tot de aangebouwde stenen garage met elektrische deur. Deze garage kan verbouwd worden tot een levensbestendige slaapkamer/badkamer of kantoorruimte. De brede mooi volgroeide en fleurige achtertuin is gelegen op het oosten en heeft veel privacy. Bovenal biedt deze tuin ruime terrassen waar u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten en lekker kunt relaxen. Er is tevens een achterom.

Bijzonderheden:
*Royale hoekwoning
*Garage en parkeerplaats op eigen terrein
*Dakkapel op zolder
*Gelegen op fietsafstand van het historische centrum en het NS-station
*Oplevering kan op korte termijn plaatsvinden

Afmetingen:
Woonkamer 7.60 x 3.90 m.
Keuken 3.02 x 2.13 m.
Garage 6.01 x 3.06 m.
Slaapkamer 3.53 x 3.72 m.
Slaapkamer 4.00 x 3.72/3.00 m.
Slaapkamer 3.04 x 3.04 m.
Badkamer 2.52 x 2.28 m.
Slaapkamer 4.72/3.55 x 3.99 m.

Een huis kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!
Plattegronden