Alpha Makelaardij

Goudvlinderstraat 13
2805 KL GOUDA
Vraagprijs € 725.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
VOLOP WOONGENOT IN DEZE IDEAAL GELEGEN DUURZAME EN SFEERVOLLE WONING!

Dat kan in deze fijne, onderhoudsarme en ruime (geschakelde) 2-onder-1 kapwoning met royale tuin aan het water. De woning is voorzien van een moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, berging en parkeerplaats op eigen terrein. De woning is gelegen in de nieuwe woonwijk Middenwillens op nog geen 2 km van het centrum en op loopafstand van het Goudse Hout, met daarachter de Reeuwijkse Plassen. Tevens dichtbij winkelcentrum Goverwelle, scholen, kinderopvang en uitvalswegen. Voorzien van alle gemakken wordt hier met veel liefde en plezier gewoond.

Bouwjaar 2018. Het woonoppervlak bedraagt ca. 166 m², de inhoud ca. 581 m³. Gelegen op 291 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

Entree, ruime hal met modern toilet, meterkast, ruime trapkast en toegang tot de inpandige berging. Deze is voorzien van een keukenblok, kastenwand en toegangsdeur naar buiten. Tuingerichte en brede woonkamer met extra zijramen, tweemaal openslaande deuren naar de achtertuin en toegang tot de keuken. De voorzijde van de woning heeft een extra erker met mogelijkheid tot fijne zitplek in de keuken. De lichte en moderne keuken is langs 2 zijden opgesteld en oa. voorzien van een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, ijskast, vriezer en oven. De begane grond is voorzien van PVC vloerafwerking met vloerverwarming.

1e verdieping: ruime en lichte overloop. 1e slaapkamer aan de voorzijde. 2e slaapkamer aan de achterzijde. 3e slaapkamer aan de zijkant met hoog plafond, extra dakramen, vaste kasten en berging achter het schot. Lichte en moderne badkamer met daglicht/raam, douche, wastafel en 2e toilet. De radiator in de badkamer is separaat te bedienen.

2e verdieping: overloop met toegang tot groot berghok. Deze is voorzien van de wasmachineaansluiting, omvormers voor de zonnepanelen en unit van de mechanische ventilatie. 4e slaapkamer met aan de voorzijde een dakkapel en aan de achterzijde een dakraam.

Tuin: de voortuin is gelegen op het westen en leuk aangelegd. De bijna 11 m. brede achtertuin is gelegen op het oosten met vlonder aan een waterpartij. Er is een achterom aanwezig. Parkeerplaats op eigen terrein en toegang tot de inpandige berging.

Bijzonderheden:
*Onderhoudsarme woning met mooie kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas.
*Lage energielasten, dit 4 persoonshuishouden verbruikt ca. 700 m³ gas op jaarbasis
*Veel lichtinval in het huis door de extra zijramen
*Tweemaal openslaande deuren in de woonkamer naar de achtertuin
*Fijne erker aan de voorzijde van de woning
*Inpandige berging
*De achtertuin is gelegen op het oosten aan het water en heeft een achterom via de zijtuin
*12 zonnepanelen op het dak
*Rolluiken op de verdieping
*Vloerverwarming op de gehele begane grond
*Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer 4.18 x 8.69 m.
Keuken 4.70 x 3.02 m.
Inpandige berging 4.70 x 2.79 m.
Slaapkamer 1 4.14 x 2.85 m.
Slaapkamer 2 3.23 x 2.85 m.
Slaapkamer 3 5.80 x 5.78/2.89 m.
Badkamer 2.36 x 2.73 m.
Slaapkamer 4 4.70 x 3.08 m.

Een huis kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee!
Plattegronden