Alpha Makelaardij

Lange Willemsteeg 3
2801 WC GOUDA
Vraagprijs € 250.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Karakteristieke binnenstadswoning met fijne stadstuin, gelegen aan een rustig straatje, midden in het historische centrum van Gouda. De Lange Willemsteeg is een gezellige, autovrije straat, gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, de Markt, het Stadhuis, restaurants en terrassen. Het NS station is eveneens op loopafstand.

Bouwjaar 1890. Het woonoppervlak bedraagt 64 m² en de inhoud 205 m³. Gelegen op 77 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Entree, hal met meterkast en authentieke deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een fijne lengte en veel lichtinval met glas-in-lood bovenramen aan de voorzijde. Er zijn vaste kasten en een kast onder de trap aanwezig. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze is voorzien van een granitoblad en losse apparatuur. Eveneens de wasmachineaansluiting en opstelling van de cv-ketel. De badkamer, gesitueerd achter de keuken, is volbetegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Verdieping: Grote ruimte verdeeld over een overloop en voorkamer. De overloop geeft toegang tot het platte dak. De voorkamer is voorzien van een vaste kast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer. Deze kamer heeft weer veel lichtinval door de 2 grote schuiframen.

Tuin: Vanuit de keuken is er toegang tot de fijne stadstuin, gelegen op het zuidoosten. De tuin is gezellig aangelegd en biedt veel privacy.

Bijzonderheden:
*Hele lichte binnenstadswoning
*Fijne stadstuin
*De deur vanuit de keuken naar de tuin en de deur naar het platte dak zijn recent vervangen
*Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
*Sfeervolle straat welke autovrij is
*De binnenstad is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht
*Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer 8.19 x 2.28 / 3.32 m.
Keuken 2.31 x 3.79 m.
Badkamer 1.91 x 1.33 m.
Overloop 2.32 x 3.10 m.
Voorkamer 2.98 x 3.25 m.
Slaapkamer 2.49 x 2.81 m.

Een huis kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!
Plattegronden