Alpha Makelaardij

Burgemeester Martenssingel 80
2806 CX GOUDA
Vraagprijs € 385.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Recent goed gerenoveerd woonhuis, type 2-onder-1-kap, bouwjaar 1924, met kleine tuin en een bijzonder mooie ligging aan de Burgemeester Martenssingel op een steenworp afstand van het centrum!

Bouwjaar 1924. Het woonoppervlak bedraagt 88 m², de inhoud 332 m³. Gelegen op 85 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast en nieuw toilet. Ruime doorzonwoonkamer met erker aan de voorzijde en uitzicht op de singel en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is uitgebouwd en de uitbouw is voorzien van een mooie glazen lichtkoepel. De begane grond is voorzien van een licht eiken PVC vloer met vloerverwarming. Aan de achterzijde de keukenruimte waar voorbereidingen zijn getroffen qua leidingwerk en waar een koper zelf een keuken dient te plaatsen. Tussenhal met zijraam en trapopgang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: overloop, nieuwe, luxe badkamer aan de voorzijde met inloopdouche met regendouchekop, wastafel, hangend toilet, handdoekradiator en raam. De ruimte is grijs en wit betegeld en voorzien van wit sanitair, in de nis in de badkamer is de opstelplaats voor de wasapparatuur.
Slaapkamer aan de voorzijde, tweede slaapkamer aan de achterzijde en een kleine (studeer-)kamer met deur naar het platte dak, waarop een dakterras.
Tweede verdieping: voorzolder met opstelling cv-ketel, wasmachine en dakraam, ruime slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde en aan de achterzijde.
Buitenzijde:
Beschut gelegen, bestrate stadstuin, achter en naast de woning, voorzien van bestrating en beplantingen. De zijtuin is overkapt, zodat daar fietsen kunnen worden geplaatst. Vanuit de zijtuin is de straatzijde te bereiken.

Bijzonderheden:
* Recent geheel gerenoveerd (2021-2023), in de woning is een vrijwel nieuwe schil geplaatst. Er is een uitbouw gerealiseerd met (mogelijkheid tot) dakterras, nieuw leidingwerk/nieuwe meterkast/cv-installatie/betonvloer met vloerverwarming op de begane grond, door de gehele woning nieuwe wand- en plafondafwerking, nieuwe badkamer en toilet, dakkapellen op de zolder en gehele afwerking zolder. De cv-ketel is van bouwjaar 2008, doch nauwelijks tot niet gebruikt.
* De woning is goed geïsoleerd en heeft een energielabel B.
* De koper dient zelf een keuken aan te brengen en kan dit dan ook naar eigen smaakt doen!
* Op de begane grond een mooie eiken PVC vloer en op de verdiepingen een eiken laminaatvloer.
* Fraaie ligging aan een gewilde, prachtige singel op loopafstand van het gezellige, historische centrum van Gouda, centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, sportvoorzieningen en scholen, kinderopvang, Cinema Gouda, de schouwburg en het NS-(intercity)station.
* De oplevering kan op korte termijn plaats vinden.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
woonkamer 4.38 x 9.45 m. gemiddeld incl. keukenruimte
eerste verdieping:
slaapkamer voorzijde: 3.39 x 2.48 m.
slaapkamer achterzijde: 3.06 x 2.48 m.
studeerkamer: 1.57 x 1.81 m.
badkamer: 2.23 x 1.81 m.
tweede verdieping:
overloop: 1.71 x 2.98 m.
slaapkamer: 2.98 x 2.59 m.
Plattegronden