Alpha Makelaardij

Tobias Asserstraat 1
2806 HH GOUDA
Vraagprijs € 695.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Wonen op een fijne locatie in dit bijzondere en energiezuinige vrijstaande woonhuis. Dat kan bij deze woning met gezellige eetkeuken, sfeervolle woonkamer met erker, 4 slaapkamers, royale badkamer, vergrote garage en voor-, zij- en achtertuin. Deze lichte woning is gelegen net achter de Jouberstraat, op loopafstand van het historische centrum. Mogelijkheid om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

Bouwjaar 1954. Het woonoppervlak bedraagt 130 m², de inhoud 477 m³. Gelegen op 306 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

Zij-entree, hal met trap voorzien van fraaie traploper naar de verdieping, garderobekast, meterkast, kleine kelder en toilet. De hal heeft een prettige sfeer door o.a. de afwerking van muren en paneeldeuren. De woonkamer is recent volledig verbouwd en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen, een erker aan de zijkant, een houtkachel, vaste kast en voorzien van een eiken houten vloer afwerking. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een fijne woonkeuken is ontstaan. De keuken is langs 2 zijden opgesteld en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Quooker, 6-pits Boretti fornuis, afzuigkap, magnetron, oven, ijskast en vriezer. Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar de achtertuin en is de garage binnendoor toegankelijk. De garage is naar de voorzijde verlengd en is voorzien van water en elektra.

1e verdieping: de overloop is licht door een raam in de zijgevel. 1e ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met grote raampartij voorzien van een markies. 2e slaapkamer aan de achterzijde met een deur naar het balkon. De moderne badkamer is vergroot en voorzien van een inloopdouche, ligbad, 2e toilet, wastafel en elektrische vloerverwarming. Vanuit de badkamer is er tevens toegang tot het balkon.

2e verdieping: de lichte voorzolder is voorzien van dakramen, een wastafel en de wasmachineaansluiting. 3e en 4e slaapkamer met vaste kasten en beiden voorzien van een airco.

Tuin: de voortuin is leuk aangelegd en heeft meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein, inclusief een laadpaal (ter overname). De achtertuin biedt veel privacy en geeft toegang tot de aangebouwde berging en tevens de garage.

Bijzonderheden:
*Volledig verbouwd in de afgelopen 18 jaar
*Keuken en garage vergroot
*Garage dak recent vernieuwd en tevens geïsoleerd
*2 airco's op zolder
*19 zonnepanelen op het dak geplaatst in 2023
*Spouwmuur- en dakisolatie
*Energielabel A
*Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein
*Veel lichtinval door de grote raampartijen
*Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer 5.65 x 3.67 m.
Woonkeuken 5.65 x 4.26 m.
Slaapkamer 5.65 x 3.67 m.
Slaapkamer 2.80 x 2.80 m.
Badkamer 4.71 x 2.76 / 1.22 m.
Balkon 5.65 x 1.46 m.
Slaapkamer 2.75 x 3.67 m.
Slaapkamer 2.75 x 2.77 m.
Garage 2.61 x 6.66 m.
Berging 2.61 x 1.90 m.

Een huis kopen? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!
Plattegronden