Alpha Makelaardij

Burgemeester Martenssingel 30
2806 CV GOUDA
Vraagprijs € 500.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Fijne jaren 30-woning met originele details, veel ruimte, 5 slaapkamers en een heerlijk zonnige, fraai aangelegde tuin! Aan de voorzijde zicht op de singel, aan de achterzijde vrij uitzicht over tuin. De binnenstad, het station, diverse recreatievoorzieningen en scholen bevinden zich alle in de nabijheid.

Bouwjaar 1927. Het woonoppervlak bedraagt 116 m², de inhoud 380 m³. Gelegen op 137 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast, trapkast, toilet (hangend) met fontein. Sfeervolle woonkamer met originele stucplafonds, een "eiken" laminaatvloer (2021), mooie erker aan de voorzijde en aan de achterzijde openslaande deuren. Half open keuken (2003) met L-vormig licht composiet aanrechtblad, rvs spoelbak, gaskookplaat, combi-magnetron, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en deur naar de tuin.
1e verdieping: overloop, twee slaapkamers voorzijde, waarvan één vaste kast en met openslaande deuren naar klein balkon. Derde slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon. Moderne badkamer (betegeling wit met betonlook en hippe groene wandtegels) voorzien van een inloopdouche, brede wastafel met meubel, hangend toilet, designradiator en een raam.
2e verdieping: ruime overloop met wastafel en gootsteen, bergruimte, wasmachineaansluiting, cv-ketel (Intergas 2008). Grote slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, Velux dakraam aan de voorzijde en bergruimte. Vijfde slaapkamer met dakkapel en bergruimte.

Bijzonderheden:
*de huidige eigenaars hebben hier ruim 40 jaar met heel veel plezier gewoond! Het huis en de tuin zijn goed en met veel liefde onderhouden.
*Door de jaren heen zijn diverse isolatiemaatregelen genomen, zoals dakisolatie, Tonzon vloerisolatie, dubbele beglazing, grotendeels HR++ glas (2023).
*De slaapkamers op de 1e verdiepingen zijn voorzien van originele stucplafonds (lijsten en cirkels).
*Vanuit de slaapkamers aan de achterzijde heb je weids zicht op de Sint Jan en de historische binnenstad.
*De tuin is gesitueerd op het westen en heeft fijne terrassen, waar je zowel 's morgens als 's avonds lekker kunt zitten. Achterin de tuin staat een vrijstaande houten schuur. Achterom via de poort.
*Word jij de nieuwe trotse eigenaar van dit mooie huis?

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree/hal
woonkamer: 8.63/7.98 x 3.57 m.
open keuken:2.66 x 1.85 m.
1e verdieping:
overloop
slaapkamer 1 achterzijde: 3.72 x 3.59 m.
badkamer: 2.66 x 1.81 m.
slaapkamer 2 voorzijde: 3.47 x 3.57 m.
slaapkamer 3 voorzijde: 2.48 x 1.86 m.
2e verdieping:
overloop
slaapkamer 4: 6.00 x 2.62 m.
slaapkamer 5 achterzijde: 2.88 x 2.70 m.
Plattegronden