Alpha Makelaardij

de Clerstraat 5
2807 RB GOUDA
Vraagprijs € 550.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Heel gaaf en luxe afgewerkte eengezinswoning! Echt een plaatje! Het huis is in 2021 geheel gemoderniseerd met gebruik van hoogwaardige materialen. Aan de achterzijde bevindt zich de heerlijk zonnige tuin en aan de voorkant is het mogelijk je auto op eigen terrein te parkeren.

Bouwjaar 1993. Het woonoppervlak bedraagt 133 m², de inhoud 436 m³. Gelegen op 207 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang en luxe toilet + fontein. Heel lichte woonkamer aan de voorzijde met groot raam, brede vensterbanken en staal met glazen taatsdeuren naar de superdeluxe keuken. Deze keuken is voorzien van een kookeiland met een inductieplaat met geïntegreerde circulatiekap, een vaatwasser, spoelbak met Quooker-kraan en een fraai wit marmer-composiet aanrechtblad. Zwarte kastenwand met oven, koelkast, vriezer en “coffee-corner” met hetzelfde blad. Inpandige bijkeuken/berging met waterontharder.
Grote schuifpui naar de tuin.
Gezellige eetkamer met aansluitend een zitgedeelte met grote ramen met zicht op de tuin.

1e verdieping: overloop met waskast, berging boven de trap en luik met vlizotrap naar de vliering. Slaapkamer achterzijde met brede dakkapel, L-vormige slaapkamer achterzijde met airconditioning en een schuifpui naar het dakterras. Slaapkamer voorzijde. Prachtige, luxe badkamer (L-vorm) met zwart/wit marmeren tegels, fraaie groen geglazuurde tegels in visgraat, wit “marmeren” plavuizen, luxe, onbehandeld messing kranen (merk Hotbath) en garnituur, dubbele douche (regen- en handdouche), brede, zwart stenen wastafel met meubel, hangend toilet, ligbad, designradiator en dakkapel.

2e verdieping: bergvliering met cv-ketel.

Bijzonderheden:
*Tijdens de grote verbouwing in 2021 is de indeling gewijzigd en zijn alle wanden en plafonds glad gestuukt en deels voorzien van bijzonder behang.
*Op de begane grond is een “eiken” pvc-visgraatvloer aangebracht. Op de 1e verdieping liggen donker “eiken” pvc-planken.
*Mooie, hoge deuren met siervoegen.
*De badkamer is zo fijn, dat je je in je eigen “spa” waant! Echt een luxe.
*Recentelijk is de voortuin opnieuw aangelegd, is de dakbedekking van het platte dak vernieuwd en is het schilderwerk buiten aan de voorzijde professioneel uitgevoerd.
*Brede, L-vormige achtertuin met zonneterras, achterom en aangebouwde stenen berging.
*Goede ligging, achterin Goverwelle en toch nabij het winkelcentrum, station Goverwelle en het groen van de Krimpenerwaard.
*Kom kijken, pak je spullen en ga meteen wonen en genieten van dit fijne huis.

Persoonlijke note van de bewoners:

“Het is heerlijk wonen op de Clerstraat 5. In 2020 hebben wij de woning gekocht en volledig met veel liefde en aandacht gerenoveerd. Het huis is zeer ruim, luxe en goed afgewerkt. Rondom fijne buren, we wonen enkele meters verwijderd van het Steinse Groen en alle voorzieningen. Je fietst al met 10 minuten de binnenstad van Gouda in en voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de supermarkt om de hoek. De woning heeft veel lichtinval, zowel voor als achter kun je dan ook heerlijk in de tuin zitten, veel vogelgeluiden, wat wij erg gezellig vinden. Het hebben van twee huiskamers en een grote leefkeuken is superfijn voor feestjes en verjaardagen. De woning gaat dus ook met pijn in ons hart in de verkoop, vele mooie herinneringen zijn gemaakt in deze woning. We hopen dat de volgende bewoners kunnen genieten van dit paleisje.”

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
woonkamer voorzijde: 5.49 x 4.06 m.
woonkeuken: 4.47 x 3.49 m.
eet-/tuinkamer: 8.00 x 3.00 m.
1e verdieping:
slaapkamer 1 achterzijde: 4.47 x 3.19 m.
slaapkamer 2 achterzijde: 5.13/3.29 x 3.21 m.
slaapkamer 3 voorzijde: 3.21 x 2.29 m.
badkamer: 9 m²
2e verdieping:
bergvliering:
Plattegronden