Verkoop project De Bank

15 november 2018

8 geweldige appartementen in een voormalig bankgebouw aan Oosthaven 53! 

Nog slechts 2 appartementen (type A en type G) te koop.

Een uniek pand met een prachtige, karakteristieke gevel van maar liefst 13 meter breed. Dit gemeentelijke monument is gelegen aan de gracht in hartje binnenstad. De gezellige markt en de winkels bevinden zich op loopafstand.

De appartementen variëren in woonoppervlak van 68 m² tot 151 m² en hebben allen iets speciaals. Bouwnummer A beschikt bijvoorbeeld naast een tuin over een eigen patio, bouwnummer E heeft een terras van 40 m². De appartementen aan de voorzijde hebben een fabuleus uitzicht op de gracht. En de twee woningen op de 2e verdieping hebben een nokhoogte van maar liefst 6 meter en beide een dakterras. Zo bieden de woningen voor elk wat wils.

Het complex wordt voorzien van een lift, die zich bevindt in de fraaie centrale hal met marmeren vloeren en lambrisering en een een indrukwekkend, monumentaal trappenhuis. De woningen worden strak afgewerkt met behoud van de eigen karakteristieke sfeer. Voor de keuken is een stelpost opgenomen van € 2.500,- en het sanitair wordt modern uitgevoerd. Uiteraard worden alle woningen voorzien van een eigen cv-installatie en wordt vloerverwarming aangebracht.

Wat helemaal heel comfortabel is, is dat op het achtergelegen erf met monumentale boom 8 privé-parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Ook wordt hier een grote gemeenschappelijke fietsenberging gemaakt. Het terrein is bereikbaar via een eigen brug en wordt afgesloten met een hek. Zo worden optimale privacy en veiligheid geboden.

De oplevering staat gepland voor 2e kwartaal 2020.

De koopsommen voor de appartementen variëren van € 225.000,- v.o.n. tot € 575.000,- v.o.n.
De koopsom per parkeerplaats bedraagt € 25.000,- v.o.n.

 

Lees meer over "Verkoop project De Bank"
De Bank