Alpha Makelaardij

's-Gravenbroekseweg 124 A
2811 GH REEUWIJK
Vraagprijs € 695.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Altijd al je eigen huis willen bouwen? Maak je dromen waar!

In Reeuwijk wordt deze mooie bouwkavel te koop aangeboden. Prachtig gelegen, direct aan de ‘s-Gravenbroekse Plas. Een uniek perceel met veel privacy, door de ligging achter de bebouwing aan de straatzijde. De kavel is echter wel direct grenzend aan de openbare weg c.q. het parkeerterrein. Derhalve behoeft aan niemand overpad te worden verleend.

Zie je jezelf na je werk al heerlijk relaxen op de steiger of varend bij de ondergaande zon? Of ‘s morgens vroeg genieten van de fraaie stille natuur? Hier is het binnen handbereik.

Voor het perceel is een vergunning afgegeven voor een fraaie vrijstaande woning. De inhoud van de te bouwen woning bedraagt 600 m³ en het woonoppervlak maar liefst 170 m². De steiger met insteekhaven zijn alvast voor je aangelegd. De kavel is voorzien van een hardhouten beschoeiing.

Uniek is de ruime parkeergelegenheid op het plein dat toegang biedt tot de kavel.

Grijp je kans en maak een afspraak voor bezichtiging op deze unieke locatie!

Het betreft een mooie kavel met een kadastraal oppervlak van 810 m², waarvan circa 500 m² grond en 300 m² water. Het perceel is geheel voorzien van een nieuwe hardhouten beschoeiing, steigers en een eigen insteekhaven.

Zelf bouwen geeft u veel vrijheid voor indeling en afwerking! U realiseert de woning geheel naar eigen smaak en wensen. Het huidige plan voorziet op de begane grond in een hal met toilet, sfeervolle woonkamer en een geweldige woonkeuken met weids zicht op de ’s-Gravenbroekse Plas. Op de verdieping kunnen 3 slaapkamers en 2 badkamers worden aangebracht. In het huidige ontwerp is een kelder van 10 m² gepland.

In het huidige ontwerp zijn veel grote ramen en openslaande deuren naar de tuin aangebracht, waardoor een prachtig licht huis ontstaat. Bijgevoegde artist impressions geven een goed beeld van de mogelijke lichtinval. De ruimte in het huis is optimaal benut.

De omgeving:
Midden in het Groene Hart van de Randstad liggen de Reeuwijkse plassen. Eén van de mooiste plekjes van de randstad. Het totale recreatie- en natuurgebied is ruim 2.500 ha. groot, waarvan 900 ha. plassen.
Het plassengebied heeft ongekende mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie. Het gebied is grotendeels afgestemd op langzaam verkeer. Daardoor zijn de paden tussen de plassen zéér aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers, evenals voor de sportvisser. En natuurlijk is er volop gelegenheid te zeilen en te varen. En heeft u behoefte aan de stad, dan bent u binnen 10 minuten midden in de historische binnenstad van Gouda.

EEN BOUWKAVEL KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden