Bloemendaalseweg 43
2803 AW GOUDA
Vraagprijs € 995.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Uniek object: achterhuis van een prachtige woonboerderij met grote, vrijstaande schuur, riante tuin, overdekt terras onder authentieke hooiberg, gelegen aan een mooie landelijke weg op fietsafstand van de binnenstad.

Deze prachtige boerderij is in 2000 geheel gerestaureerd en gemoderniseerd met behoud van de fijne karakteristieke sfeer, maar met hedendaags comfort.

Het oorspronkelijke bouwjaar is omstreeks 1800 en het pand is aangewezen als Rijksmonument. De hooiberg is een Gemeentelijk Monument. Het woonoppervlak bedraagt 247 m², de inhoud 647 m³ en het geheel is gelegen op circa 3.824 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: zij-entree, mooie, grote hal met vide, meterkast en toilet. In het midden van het pand bevindt zich de gezellige woonkeuken met uitbouw, waar je heerlijk kunt tafelen met zicht op de tuin en de sloot. Ruiten met roedeverdeling en een deur naar de tuin.
Aan de achterzijde van de boerderij bevindt zich de geweldige, sfeervolle woonkamer van maar liefst ruim 9.00 meter breed! Een prachtige, warme kamer met een balkenplafond, oude staanders, een mooie schouw met haard, stalramen, plavuizen, grenen vloerdelen en openslaande deuren en 2 aparte deuren naar de tuin. Een heerlijke ruimte! Vanuit de woonkamer is een aparte televisiekamer bereikbaar.
1e verdieping: overloop/entresol met Velux dakramen en een toilet en luik naar bergvliering, slaapkamer rechts met Velux dakraam, badkamer I met douche en wastafel. Luxe badkamer II voorzien van Belgisch hardstenen vloer, douche, ligbad, wastafel en dakraam. Mooi grote ouderslaapkamer aan de achterzijde met zicht op de tuin, dakramen en inloopkast.

Bijzonderheden:
*De woning is in 2000 voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing, muurisolatie en vloerverwarming. Centrale verwarming via nieuwe combiketel (Nefit, bouwjaar 2018). Aan de buitenzijde zijn mooie luiken aangebracht.
*De toegang tot het perceel is via de gezamenlijke brug. Links van het huis is ruime parkeergelegenheid.
*Grote stenen schuur van circa 14.00 x 8.00 meter. Deze schuur heeft grote deuren aan de voorzijde en kan uitstekend als garage voor het stallen van meerdere auto's worden gebruikt.
*Heerlijk tuin aan de achterzijde! Gelegen op het westen. Achterin de tuin bevindt zich een oude stenen schuur. Onder de kap van de voormalige hooiberg is het heerlijk vertoeven.

Kortom: kom kijken en genieten!

Afmetingen:

begane grond:
entree, royale hal: 8.23 x 4.60 m.
woonkamer: 9.16 x 6.30 m.
televisiekamer: 4.47 x 3.73 m.
woonkeuken: 7.00 x 4.47 m.
eetkamer: 5.83 x 3.78 m.

1e verdieping:
overloop: 8.53 x 1.24 m.
slaapkamer achterzijde: 6.05 x 4.73 m.
kleedkamer: 2.83 x 1.97 m.
badkamer II: 4.51 x 2.08 m.
slaapkamer midden rechts: 3.55 x 3.44 m.
badkamer I: 2.23 x 1.70 m.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten