Nieuwehaven 232
2801 ED GOUDA
Vraagprijs € 450.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Wonen en werken onder 1 dak! Royaal, fraai jaren '30 hoekpand met bedrijfsruimte (horeca) op de begane grond en groot dakterras op de eerste verdieping, gelegen in hartje binnenstad.

Bouwjaar: 1930
Totale gebruiksoppervlakte: 236 m², waarvan 114 m² bedrijfsruimte en 122 m² bovenwoning
Inhoud: 754 m³
Perceel: 124 m² eigen grond

Begane grond:
Grote ruimte van 114 m² met toegang aan voorzijde en met een zij-ingang. Frontbreedte van 5.00 m (totale gevelbreedte). De ruimte is momenteel in gebruik als Indonesisch eethuis met 26 zitplaatsen (horeca categorie 2). De bestemming is gemengd. Het is tevens mogelijk een andere invulling aan de ruimte te geven, zoals bijvoorbeeld kantoor aan huis. Ook kan in het gehele pand worden gewoond.

In 2015 is de ruimte op de begane grond verbouwd. De ruimte is opgedeeld in een zitgedeelte van 35 m² en een afhaalgedeelte annex keukenruimte van 28 m², via zijdeur. De keukenruimte is v.v. een koelcel, 2,7 m², en een spoelkeuken met vetvangput. Aan de achterzijde 2 toiletten, 4,5 m². De begane grond is verder voorzien van een lichtgrijze plavuizenvloer en een systeemplafond.

1e Verdieping:
Riante en lichte woonkamer, 50 m², met houtkachel en eiken visgraat parketvloer. Gang met toegang tot badkamer. De badkamer van 16,5 m² is voorzien van hoekbad, toilet en dubbele wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich de grote, gezellige woonkeuken met kookeiland. De keuken van 28 m² is voorzien van spoelbak, vaatwasser, 6-pits gasfornuis en Amerikaanse koel/vrieskast. Het ruime en zonnige dakterras van maar liefst 26 m² is via de woonkeuken toegankelijk.

Tweede verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde van 23 m² met inloopkast en veel lichtinval door aanwezigheid van dakkapel en zicht op de authentieke dakspanten. Tweede ruime slaapkamer van 17 m² aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- Door de vele vierkante meters over drie verdiepingen verdeeld, biedt het pand vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld wonen met detailhandel, kantoor aan huis, geschikt voor dubbele bewoning, mantelzorg, maar ook in het geheel voor wonen aan te wenden na verbouwing van de begane grond.
- Fijne ligging aan woon-/winkelstraat in hartje centrum nabij de Markt, musea en bezienswaardigheden zoals het gotische stadhuis en de Sint-Janskerk.
- Mogelijkheid tot koop van achtergelegen parkeergelegenheid (aan Regentesseplantsoen) geschikt voor het parkeren van 2 auto's
- Er is aan de Nieuwehaven voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren), alsmede in de nabijgelegen parkeergarages Bolwerk en Nieuwe Markt.
- Goede staat van onderhoud, o.a. dakbedekking platte dak in 2016 vernieuwd inclusief isolatie.
- Goed bekend staande horecagelegenheid, een begrip in de binnenstad.
- Mogelijkheid tot huur van de bedrijfsruimte, waarbij eigenaar de bovenwoning zelf blijft bewonen. De bedrijfsruimte wordt te huur aangeboden voor € 1.500,- per maand exclusief BTW.
- Bedrijfsovername behoort tot de mogelijkheden (de prijs voor goodwill en inventaris is in overleg met de eigenaar).

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING.
Plattegronden