Nieuwehaven 232
2801 ED Gouda
Huurprijs € 1.500,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Te huur: bedrijfsruimte (horeca) in de binnenstad: Nieuwehaven 232

Huurprijs € 1.500,- ex btw per maand.
Tevens te koop: koopsom € 195.000,- k.k.

114 m² bedrijfsruimte op de begane grond van een fraai en markant hoekpand van bouwjaar 1930, met een mooie frontbreedte van 5 meter.

De ruimte is tevens te koop in combinatie met de bovenwoning. Vraagprijs voor het geheel € 450.000,- k.k.
De bovenwoning van 2 lagen met eigen entree op de begane grond meet 122 m² woonoppervlakte. (totale gebruiksoppervlakte derhalve 236 m², inhoud gehele pand 754 m³, perceel 124 m² eigen grond). De woning heeft de beschikking over een groot dakterras.

Indeling:
Begane grond:
Grote, lichte ruimte van 114 m² met toegang aan voorzijde en met een zij-ingang en goede lichtinval vanaf de zijgevel. De ruimte is opgedeeld in een zitgedeelte van 35 m² en een afhaalgedeelte annex keukenruimte van 28 m², via zijdeur. De keukenruimte is v.v. een koelcel, 2,7 m², en een spoelkeuken met vetvangput. Aan de achterzijde 2 toiletten, 4,5 m². De begane grond is verder voorzien van een lichtgrijze plavuizenvloer en een systeemplafond.

De ruimte is momenteel in gebruik als Indonesisch eethuis met 26 zitplaatsen (horeca categorie 2).

Bij interesse voor bedrijfsovername is er overleg met de eigenaar mogelijk over de prijs voor goodwill en inventaris.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Huurtermijn: 5 + 5 jaren, afwijkende termijnen slechts in overleg.
Waarborgsom: 3 maandhuren.
BTW: van toepassing.

Bijzonderheden:
* Fijne ligging aan woon-/winkelstraat in hartje centrum Gouda, historische stad met de gezellige Markt, musea en
bezienswaardigheden zoals het gotische stadhuis en de Sint-Janskerk.
* Er is aan de Nieuwehaven voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren), alsmede in de nabijgelegen parkeergarages Bolwerk en Nieuwe Markt.
* Goed bekend staande horecagelegenheid, een begrip in de binnenstad.
* mogelijkheid tot koop van achtergelegen parkeergelegenheid (Aan Regentesseplantsoen) geschikt voor het parkeren van 2 auto's.
* Globale indeling bovenwoning:
Eerste verdieping: Riante en lichte woonkamer met houtkachel en eiken visgraat parketvloer. Grote en gezellige woonkeuken aan de achterzijde met toegang tot dakterras. Gang en badkamer voorzien van hoekbad, toilet en dubbele wastafel.
Tweede verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel, tweede ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning (mogelijkheid tot meerdere slaapkamers).
Plattegronden