Marconistraat 3 A
2809 PH Gouda
Huurprijs € 1.000,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
NETTE KANTOORRUIMTE OP DE 1E VERDIEPING VAN EEN KLEINSCHALIG BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW OP INDUSTRIETERREIN GOUWESTROOM.

Gelegen op een goede locatie aan de rand van industrieterrein Gouwestroom. Prachtige zichtlocatie op de hoek van het entree van het bedrijventerrein en op enkele autominuten van de rijkswegen A12 en A20 (Utrecht/Rotterdam/Den Haag). Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Tot het gehuurde behoren 4 parkeerplaatsen. Extra parkeergelegenheid kan op verzoek worden gehuurd.

Bouwjaar 1997. Het brutovloeroppervlak kantoorruimte bedraagt 170 m². Op de begane grond bevindt zich een inpandige berging van 7 m².

De indeling is als volgt:
begane grond, entree, hal met travertinvloer en hardhouten trap naar de verdieping. Inpandige berging met vliering.
1e verdieping: overloop/hal met travertin vloer, garderobe en dames- en herentoilet. Aan rechterzijde een lange gang met kast t.b.v. telefooncentrale en patchkast, mooie kantoorruimte c.q. vergaderruimte aan achterzijde, twee kantoorkamers en aan de voorzijde een grote kantine met net keukenblok v.v. vaatwasser. Losse koelkast en magnetron blijven achter en maken geen deel uit van het gehuurde.
Aan de linkerzijde bevinden zich twee heel fraaie directiekamers, waarvan één met prachtig zicht op de dijk, kanaal De Gouwe en de Julianasluizen. Het pand is rondom voorzien van mooi grote ramen.

Het pand is geheel gestoffeerd: vloerdekking in de kantoorruimtes en zeil in de kantine, overal luxaflex, systeemplafonds met inbouwarmaturen, separatiewanden, brandblusser. Alle ramen kunnen open. Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Aan de straatzijde bevindt zich een lichtbak die door huurder kan worden gebruikt voor reclame-uitingen.

KANTOORRUIMTE HUREN? NEEM UW EIGEN NVM-AANHUURMAKELAAR MEE!
Plattegronden