Jan Tinbergenstraat 24 B
2811 DZ Reeuwijk
Huurprijs € 100,- per vierkante meter per jaar
Omschrijving
Omschrijving
GOED ONDERHOUDEN KANTOORGEBOUW OP MARKANTE HOEK OP BEDRIJVENTERREIN "ZOUTMAN".

Het kantoorgebouw is gelegen op een hoek heeft een mooi representatieve uitstraling met fraaie glazen puien. In het complex zijn twee royale entrees met hardstenen plavuizen vloeren en hardhouten trappenhuizen.

De beschikbare kantoorruimtes bevinden zich grotendeels op de 1e verdieping van het gebouw. Op de begane grond is nog één kantoorkamer beschikbaar. Alle overige ruimtes zijn reeds verhuurd.

De volgende ruimtes worden te huur aangeboden:

Jan Tinbergenstraat 24B:
Begane grond: entree, hal met trappenhuis, kantoorkamer van 29 m² BVOmet grote ramen, strak afgewerkte wanden en inbouwverlichting. Deze unit kan separaat worden gehuurd, indien gewenst.
1e verdieping: mooi ruime en lichte kantoorruimte van maar liefst 220 m² BVO! Grote hal met mogelijkheid tot plaatsen flinke balie. Drie riante kantoorkamers met veel ramen. Luxe keuken v.v. hardstenen plavuizen vloer en inbouwapparatuur. Aan het eind van gang bevindt zich de luxe sanitaire ruimte met dames- en herentoilet, douche, wastafel met hardstenen blad en de patchkast.

Jan Tinbergenstraat 24:
Begane grond: entree, hal met trappenhuis.
1e verdieping: 3 kantoorruimtes van 10, 13 en circa 30 m² BVO. De overige ruimtes zijn reeds verhuurd. Gemeenschappelijk gebruik van de hal, keuken en toiletruimte.

Bijzonderheden:
*Het pand is geheel voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie, centrale verwarming en airconditioning.
*Systeemplafonds met inbouwverlichting, kabelgoten en brandblusvoorzieningen.
*Vloerbedekking en linoleum vloeren is overal aangebracht.
*De servicekosten bedragen € 40,- per m² per jaar. In de servicekosten zijn begrepen de kosten voor gas, elektriciteit en water, onderhoud buitenterrein en kosten glazenwasser.
*Tot de kantoorruimte behoren diverse parkeerplaatsen. Huurprijs € 300,- per plaats per jaar.
*Gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein Zoutman in Reeuwijk, nabij de rijkswegen A12 (Den Haag – Utrecht) en A20 (Rotterdam – Utrecht), alsmede de N11 (Alphen a/d Rijn – Bodegraven – Leiden).

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en de B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

KANTOORRUIMTE HUREN? NEEM UW EIGEN NVM-AANHUURMAKELAAR MEE!