Lange Tiendeweg 111
2801 KG Gouda
Huurprijs € 1.250,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
KLAAR OM HIER JE DROOMZAAK TE STARTEN?

Fraaie gerenoveerde winkelruimte ca 57 m² op de hoek van de Lange Tiendeweg en de Houtmansgracht op een mooie zichtlocatie aan de Singel. Momenteel in gebruik als winkel voor woonaccessoires.

Het markante pand met veel ramen is een gemeentelijk monument op een goede passantenroute aan de voet van de Tiendewegbrug aan het begin van het centrum.

Verkoopvloeroppervlakte: 48 m²
Kelder (1.81 hoog): 20 m²
Tussenportaal/toilet/berging: 9 m²
Frontbreedte Houtmansgracht: ca 11.00 m.
Frontbreedte Lange Tiendeweg ca 4.50 m.

Entree aan de Lange Tiendeweg en aan de Houtmansgracht. Grote, lichte open winkelruimte met een houten dekvloer op de gestorte betonvloer en gestucte wanden en plafond. Hoogte ca 2.71 m. Halverwege de ruimte is er een luik naar de kelder, momenteel afgetimmerd met een presentatieblok. De kelder is een open ruimte met een betonnen vloer. Tussenportaal met toegang tot toilet en ruimte/magazijn met mogelijkheid tot toilet en/of pantry.

Bijzonderheden:
- De winkelruimte ligt op een goede passantenroute van en naar parkeerterrein Klein Amerika en de stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek en het winkelend publiek van de Lange Tiendeweg, waar onder andere de Legowinkel en Perry Sport zijn gevestigd. Daarnaast zijn er veel speciaalzaken gevestigd in deze straat.
- Bestemming centrum I waarbij horeca in de categorie I, II en III zijn toegestaan op deze locatie zie voor meer informatie "horeca nota 2008-2017 gemeente Gouda"

Oplevering:
In overleg
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten