Bunchestraat 8
2811 SH REEUWIJK
Vraagprijs € 150.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Recentelijk gemoderniseerd, luxe 3-kamerappartement op de 2e verdieping met zonnig balkon met mooi uitzicht op water en groenvoorzieningen! Goede ligging nabij buurtwinkels en de Reeuwijkse Plassen.

Het complex is gebouwd in 1962/1963 en heeft een actieve Vereniging van Eigenaars. Het woonoppervlak bedraagt 65 m², de inhoud 196 m³.

De indeling is als volgt:
begane grond: centraal entree met trappenhuis. Tevens inpandige berging.
2e verdieping: entree, gang, luxe keuken (2015) aan de voorzijde voorzien van L-vormig kunststof aanrechtblad (betonlook) met rvs spoelbak, vaatwasser, combi-magnetron, gaskookplaat, circulatiekap, koelkast, aansluiting wasmachine en (huur)boiler in de kast. Ruime, lichte woonkamer aan de achterzijde met deur naar het balkon. Grote slaapkamers aan voor- en achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is v.v. een deur naar het balkon. In de slaapkamer aan de voorzijde is een schuifkastenwand aangebracht. Luxe badkamer (2015) met grote witte wandtegels, betonlook plavuizen, douchecabine, wastafel met meubel, hangend toilet en elektrische afzuiginstallatie.

Bijzonderheden:
*De gehele woning is voorzien van een mooie, lichte laminaatvloer. De wanden zijn strak afgewerkt. Alle leidingen en elektra zijn sinds 2015 vernieuwd.
*Nagenoeg in het gehele appartement is dubbele beglazing aanwezig. Alleen de slaapkamer aan de achterzijde heeft enkel glas.
*Heerlijk zonnig balkon op het westen met prachtig weids uitzicht.
*De erfpachtcanon bedraagt € 586,- per jaar.
*De servicekosten zijn vastgesteld op € 160,- per maand + € 50,- voorschot stookkosten.
*Tot het complex behoort een gemeenschappelijke tuin, waarvan alle appartementseigenaren gebruik mogen maken. Ook bestaat de mogelijkheid tot het aanmeren van een boot. Vanaf de Bunchestraat is vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
2e verdieping:
entree, hal
woonkamer: 7.03 x 4.06 m.
keuken: 2.82 x 2.28 m.
slaapkamer voorzijde: 4.06 x 2.85 m.
slaapkamer achterzijde: 3.30 x 3.12 m.
badkamer: 2.35 x 1.70 m.
balkon: 3.30 x 1.40 m.
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten