Nieuwehaven 320
2801 EG GOUDA
Vraagprijs € 250.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Ruime bovenwoning van bouwjaar 1928 met mogelijkheid tot koop ondergelegen garage, waarvan vraagprijs
€ 69.000,- k.k. De bovenwoning is gelegen op de eerste en tweede verdieping en heeft een royale zolderberging. Op de eerste verdieping bevindt zich een royaal dakterras op het noordwesten, met de middagzon en fijn uitzicht richting achterzijde Regentesseplantsoen.

De woonoppervlakte bedraagt 110 m² en de inhoud 410 m³.

Indeling:
Begane grond:
entree, hal met meterkast en trapopgang.

1e verdieping:
overloop, gang met toilet.
Woonkamer aan de voorzijde, over de volle breedte van het pand. Dit is een bijzonder fijne plek van de woning, door de vele raampartijen is het hier heerlijk licht en u heeft een fijn uitzicht over het straatbeeld van de Nieuwehaven. De woonkamer is L-vormig van vorm, heeft een hoog plafond, eikenhouten parketvloer en openslaande deuren naar het grote dakterras. Via de overloop is de keukenruimte te bereiken aan de achterzijde van de woning. De keuken is in gedateerde uitvoering en U-vormige opstelling.
De keuken is voorzien van oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast/vriezer en dubbele spoelbak.
Via deur toegang tot het dakterras. Het terras is circa 30 m² groot en geheel betegeld, hier kunt u heerlijk genieten van de middag- en avondzon.

2e verdieping:
overloop met cv-ruimte met cv-ketel en gekoppelde zonneboiler.
2 Grote slaapkamers aan de voorzijde van de woning met beiden een dakkapel. Wasruimte aan de rechterzijde van de woning met opstelplaats wasmachine en droger.
Grote badkamer aan de achterzijde in lichte, cremekleurige uitvoering en voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel en tweede toilet. Kleine slaapkamer aan de achterzijde.
Via een luik op de overloop is de zolderberging te bereiken waar een u een prettige opslagruimte heeft.

Op de begane grond van het complex bevindt zich de garage van 43 m², met houten deuren die allen open kunnen. De doorrijbreedte en hoogte bedragen resp. 3.40 m. en 2.55 m. De garage is voorzien van een betonnen vloer. De vraagprijs van de garage bedraagt € 69.000,- k.k.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
Eerste verdieping:
Woonkamer: 7.55 x 8.17/4.43 m.
Keuken: 5.14 x 2.90 m.

Tweede verdieping:
Overloop: 6.00/2.50 x 4.63/1.95 m.
Slaapkamer I: 3.92 x 3.22 m.
Slaapkamer II: 3.32 x 3.32 m.
Slaapkamer III: 2.58 x 1.98 m.
Badkamer: 3.00 x 2.58 m.
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten