's-Gravenbroekseweg 124 A
2811 GH REEUWIJK
Vraagprijs € 700.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
**Bieden vanaf € 700.000,- kosten koper**

Altijd al een eigen huis willen bouwen? Dan is dit uw kans! Een prachtige bouwkavel met bouwvergunning voor een vrijstaand woonhuis met garage, gelegen aan de 's-Gravenbroekse Plas.

Het betreft een mooie kavel met een kadastraal oppervlak van 810 m², waarvan een kleine 500 m² grond en circa 300 m² water. Het perceel is geheel voorzien van een nieuwe hardhouten beschoeiing, steigers en een eigen insteekhaven.

Voor het perceel is een bouwvergunning afgegeven voor een fraaie vrijstaande woning mét garage! De inhoud van de te bouwen woning bedraagt 600 m³ en het woonoppervlak maar liefst 170 m². De vrijstaande garage meet 6.00 x 5.00 m.

Zelf bouwen geeft u veel vrijheid voor indeling en afwerking! U realiseert de woning geheel naar eigen smaak en wensen. Het huidige plan voorziet op de begane grond in een hal met toilet, sfeervolle woonkamer en een geweldige woonkeuken met weids zicht op de ’s-Gravenbroekse Plas. Op de verdieping kunnen 3 slaapkamers en 2 badkamers worden aangebracht. In het huidige ontwerp is een kelder van 10 m² gepland.
De bouwkosten (inclusief heiwerk) van een dergelijke vrijstaande woning bedragen circa € 325.000,- inclusief BTW.

In het huidige ontwerp zijn veel grote ramen en openslaande deuren naar de tuin aangebracht, waardoor een prachtig licht huis ontstaat. Bijgevoegde artist impressions geven een goed beeld van de mogelijke lichtinval. De ruimte in het huis is optimaal benut.

Het huis is op de kop van het perceel gesitueerd, zodat u optimaal plezier heeft van de zonnige tuin.

De kavel bevindt zich achter de bebouwing op de ’s-Gravenbroekseweg waardoor uw privacy gegarandeerd is. Aan de voorzijde bevindt zich openbare parkeergelegenheid. Uniek voor deze locatie. Ook uw bezoek kan altijd gemakkelijk parkeren.

De omgeving:
Midden in het Groene Hart van de Randstad liggen de Reeuwijkse plassen. Eén van de mooiste plekjes van de randstad. Het totale recreatie- en natuurgebied is ruim 2.500 ha. groot, waarvan 900 ha. plassen.
Het plassengebied heeft ongekende mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie. Het gebied is grotendeels afgestemd op langzaam verkeer. Daardoor zijn de paden tussen de plassen zéér aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers, evenals voor de sportvisser. En natuurlijk is er volop gelegenheid te zeilen en te varen. En heeft u behoefte aan de stad, dan bent u binnen 10 minuten midden in de historische binnenstad van Gouda.

EEN BOUWKAVEL KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten