Albert Plesmanplein 86
2805 AE GOUDA
Vraagprijs € 112.500,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Magnifiek uitzicht vanuit dit 3-kamerappartement met twee balkons op de 7e verdieping van het appartementencomplex "Tunnelflat".

Het complex is gunstig gelegen aan de rand van het centrum en dichtbij het Centraal Station en voorzien van een liftinstallatie. Bouwjaar: 1961, inhoud: ca. 186 m³, woonoppervlakte: ca. 61 m².

- Voorzien van houten- en kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas.
- Verwarming middels blokverwarming en warm water middels een huurboiler (80L).
- Centrale ligging dichtbij het centrum, de bioskoop en het Centraal Station.
- Verzorgd appartementencomplex met lift.
- Zonnig balkon aan de woonkamer (ca. 5 m²) op het Oosten met uitzicht over de Graaf Florisweg.
- Tweede balkon (ca. 3 m²) aan de keuken met ruim uitzicht.
- Het betreft een coöperatieve Vereniging met aparte financieringsvoorwaarden waarbij maximaal 95% van de koopsom gefinancierd kan worden in plaats van 100%.
- Servicekosten € 117,04 exclusief een voorschot stookkosten ca. € 36,00 en exclusief € 57,10 bijdrage zakelijke lasten.
- Oplevering in overleg.

Begane grond:
Verzorgde en afgesloten entree met een bellenplateau en de brievenbussen. De centrale hal biedt toegang naar het trappenhuis, de lift en naar de inpandige berging welke is voorzien van elektra.

Appartement: lange hal met een bergkast met de aansluiting voor de wasmachine, meterkast voorzien van twee groepen en een boilergroep. Aparte toiletruimte met een duoblok toilet en fonteintje. Dichte keuken met een vaste kast,
een deur naar het balkon en voorzien van een eenvoudige keuken langs twee zijden opgesteld. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de badkamer. Lichte ouderslaapkamer met eveneens een doorgang naar de badkamer. Eenvoudige en licht betegelde badkamer met een ligbad, wastafel en de opstelplaats van de huurboiler. Tweede slaap/werkkamer met een doorkijk naar de woonkamer en een raampartij. Lichte woonkamer op de hoek met ruim uitzicht en toegang naar het tweede balkon.

Afmetingen:
Hal: ca. 9 m² (9.00 x 0.85/2.00 m.)
Woonkamer: ca. 18 m² (4.25/6.11 x 4.06 m.)
Keuken: ca. 6 m² (2.40 x 2.60 m.)
Slaapkamer 1: ca. 9 m² (3.40 x 2.60 m.)
Badkamer: ca. 4 m² (2.00 x 2.00 m.)
Slaapkamer 2: ca. 5 m² (1.78 x 2.60 m.)
Berging: ca. 6 m²

Een appartement kopen? Neem uw eigen NVM aankoop makelaar mee!
Plattegronden
Google maps laden...