Ree 29 -1
2811 HE REEUWIJK
Vraagprijs € 489.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Goed onderhouden, vrijstaand zomer huis op een GEWELDIGE locatie! Beter gesitueerd dan dit kan bijna niet: direct aan de levendige 's-Gravenbroekse Plas, een eigen brug met mogelijkheid tot parkeren en directe verbinding met de openbare weg en ook nog eens naast de openbare parkeerplaatsen aan de openbare weg. Alle gemakken zijn hier gecombineerd op één plek. Een plek met fantastisch uitzicht over het water. Hier wil je nooit meer weg...

De woning is gebouwd in 1977. Het woonoppervlak bedraagt 42 m², de inhoud 125 m³ en het perceel met water is 1.420 m² groot, waarvan circa 600 m² grond/tuin.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree via openslaande deuren naar de woonkeuken met L-vormig aanrechtblad, dubbele rvs spoelbak, kookplaat, koelkast met vriesvak. Aansluitend de gezellige woonkamer met prachtig uitzicht over de tuin en de plas. In de woonkamer is een sfeervolle houtkachel aangebracht en de nok is in het zicht gelaten. Openslaande deuren naar hardhouten terras.
Badkamer (geheel wit betegeld) voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Deur naar buiten.
1e verdieping: bereikbaar middels een losse trap en een nok van 1.30 m. Door de geplaatste dakkapel (1996) is een slaapgelegenheid gecreëerd. Dat is nog eens mooi ontwaken met het zicht op het water.

Bijzonderheden:
*Deze plek moet je komen ervaren! Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe heerlijk het is om hier te zijn.
*De eigen brug (aangelegd in 1980) met hek bieden veel privacy en ook de bomen rondom waarborgen dit.
*Het perceel is goed onderhouden, de tuin is keurig en de schoeiing is aangelegd in 1988. Uiteraard is ruim gelegenheid één of meerdere boten aan te leggen. In de boom voor het huis is een boomhut aangebracht. Voor elke leeftijd is dit een zalige plek.
*De woning is uit hout opgetrokken (de buitenwanden zijn vernieuwd in 1996), is voorzien van centrale verwarming middels een combiketel en in de voortuin bevindt zich een kast ten behoeve van butagasflessen. Alle overige nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit, water en riolering zijn aanwezig.
*Kom kijken en genieten!

WONING KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
woonkeuken: 3.07 x 2.97 m.
woonkamer: 4.82 x 4.73 m.
badkamer: 2.48 x 1.68 m.
1e verdieping:
slaapvertrek: 3.07 x 2.97 m.
Plattegronden