Wilhelminastraat 37
2801 XJ Gouda
Huurprijs € 8.400,- per jaar
Omschrijving
Omschrijving
Mooie, lichte winkelruimte in het centrum van Gouda, gelegen op B2 locatie aan het begin van de Wilhelminastraat, dichtbij de Nieuwe Marktpassage en de Hema. De ruimte is gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex, dat is gebouwd in 1991.

Het gebruiksoppervlak bedraagt circa 75 m² en een frontbreedte van 4.50 meter met fraaie, karakteristieke pui met bovenlichten, 2 etalageruiten en de toegangsdeur in het midden.

Het betreft een rechte winkelruimte met praktische, lange wanden. Halverwege is een strakke scheidingswand met tussendeur aangebracht. De lengte tot de suitedeuren is 12.40 m. Achter de wand bevindt zich het magazijn met keukenblok, cv-ruimte, achterdeur en openslaande deuren naar achtergelegen parkeerterrein. Vanuit het magazijn is het toilet met voorportaal toegankelijk.

De voorzieningen in de winkel bestaan uit een systeemplafond met inbouwarmaturen. De wanden zijn glad afgewerkt. De winkel wordt verwarmd middels een cv-ketel (bouwjaar 2017).

Huidige huurder is bereid de mooie laminaatvloeren en het keukenblok met boilerkraan achter te laten. Daarnaast worden de steigerhouten stellingen/kledingrekken in de winkel en stalen stellingen in het magazijn ter overname aangeboden.

Betaald parkeren is mogelijk in de binnenstad en in de nabijgelegen Q-Park garage (Nieuwe Markt-Passage).

Oplevering 01 februari 2018.

Afmetingen:
winkelruimte: 12.40 x 4.05 m.
magazijn: 5.34 x 4.15 m.
Google maps laden...