Zuider IJsseldijk 0 ong
2808 PB GOUDA
Vraagprijs € 375.000,- kosten koper
Zuider IJsseldijk
Zuider IJsseldijk
Zuider IJsseldijk
Zuider IJsseldijk
Zuider IJsseldijk
Zuider IJsseldijk
Omschrijving
Omschrijving
Unieke kans: bouwkavel voor een vrijstaande woning, gelegen aan de Hollandse IJssel!

Het betreft een kavel met een perceeloppervlak van 1.099 m², waarop een vrijstaande woning met een bouwoppervlak van 24 bij 6 meter kan worden gerealiseerd. Uiteraard is het mogelijk op eigen terrein te parkeren.
Het project waar de kavel onderdeel uitmaakt, bestaat uit 7 percelen. Op de percelen wordt gebouwd in uiteenlopende bouwstijlen, maar alle woningen volgen het kenmerkende Long House principe. De woning kan geplaatst worden aan het begin van de kavel, waardoor een heerlijk diepe tuin ontstaat. Doordat de bouwhoogte tot 8.50 meter en de goothoogte tot 4.00 meter mag worden opgetrokken ontstaat een prachtig ruim huis, waarbij een woonoppervlak van maar liefst circa 270 m² kan worden gerealiseerd.

Bijzonderheden:
*Bijgevoegd ontwerp is bedoeld als een impressie van de mogelijkheden, die de kavel biedt. Koper kan naar eigen wensen en eisen een ontwerp voor de woning laten maken en hiervoor een omgevingsvergunning (= voorheen bouwvergunning) aanvragen.
*De tuin biedt prachtig uitzicht op de levendige Hollandse IJssel en Rijksmonument de Waaiersluis.
*Goede ligging aan een rustige straat (alleen ten behoeve voor bestemmingsverkeer) aan de rand van Gouda en toch heel nabij de gezellige binnenstad. Ook de nieuwe rondweg richting de A20 bevindt zich in de nabijheid.
*De getijdenrivier de Hollandsche IJssel enerzijds en het Hollandsche polderlandschap anderzijds zorgen voor weidse uitzichten vanuit de woning.
*Het totale project beslaat 7 kavels. Ter hoogte van kavel 1 bevindt zich een inham in de Hollandse IJssel, waar mogelijkheden zijn om met alle kavels gezamenlijk een botenhaven te realiseren. Uniek, aangezien de IJssel is verbonden met de zee, ontstaat hierdoor de diepst gelegen inlandse zeehaven, waar u dagelijks getuige bent van eb en vloed.

EEN BOUWKAVEL KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden