Zuidzijde 81
2411 RV BODEGRAVEN
Vraagprijs € 890.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Prachtige vrijstaande villa met een mooi karakteristieke uitstraling en alle luxe en comfort anno nu aan de binnenzijde. Heerlijke tuin rondom de woning, aan de achterzijde grenzend aan de Oude Rijn.

Verder een vrijstaande stenen garage en 3 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Vanaf de parkeerplaats kunt u ook uw auto parkeren in de achtergelegen garage.

De woning is in 2010 gebouwd in traditionele stijl. Het woonoppervlak bedraagt 178 m² en in het souterrain nog eens 80 m² gebruiksoppervlak (totaal 258 m² woonoppervlakte). De inhoud bedraagt 833 m³ en het perceel is 605 m² groot. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met hardhouten roedes uitgevoerd met dubbel glas.

De indeling is als volgt:

souterrain: bereikbaar via eigen entree aan de buitenzijde én van binnenuit. Het souterrain heeft aan de rechterzijde van het huis een eigen ingang (veiligheidsdeur). Hal met bergkast met mogelijkheid tot toilet, flinke ruimte in gebruik als zitkamer, met L-vormig keukenblad, veel kastruimte, een rvs spoelbak en vaatwasser. Open ruimte in gebruik als slaapkamer aan de achterzijde met 3 ramen.

Begane grond: zij-entree met hardstenen trap, robuuste deur met smeedijzeren siervenster, ruime hal met meterkast, luxe toilet en trappenhuis. Riante woonkamer met groot zitgedeelte met mooie hardstenen schouw met gashaard, openslaande deuren naar de veranda, aan de voorzijde gezellig eetgedeelte en aansluitend de luxe half open keuken (wit) met composiet (hardsteen-look) aanrechtbladen, rvs spoelbak, fornuis met 6 gaspitten en 2 ovens, afzuigkap, magnetron, koffiemachine, koelkast, vriezer, vaatwasser en hoge, vaste tafel/bar.

1e verdieping: overloop met luxe toilet, was-/bergruimte met dakkapel, grote slaapkamer aan de voorzijde met luxe vaste kasten en de nok op 5 meter hoogte in het zicht!
Twee slaapkamers aan de achterzijde met luxe vaste kasten en vast bed(stee).
Luxe badkamer v.v. grote witte wandtegels, kiezeltegel en zwarte vloertegels, ligbad, inloopdouche, 2 wastafels met meubel en grote ramen dankzij de dakkapel over de gehele breedte van de badkamer.

Vliering: bereikbaar via een luik op de overloop en een vlizotrap. Bergruimte en cv-ketel (Vaillant, bouwjaar 2010).

Bijzonderheden:
*Grote, zonnige en groene tuin met achterin een groot terras met een overkapte buitenkeuken met wateraansluiting (in stijl met de rest van het huis). In de tuin is gebruik gemaakt van 100x100 cm betontegels en kleurvaste stenen. Topligging aan de Oude Rijn en prachtig uitzicht naar de Meije en Zegveld.
*Door de eigen entree van het souterrain aan de rechterzijde van het pand leent het object zich uitstekend voor een combinatie van wonen en werken aan huis of een Bed & Breakfast. De ruimte is eveneens als bioscoop in gebruik en leent zich tevens voor het realiseren van meerdere slaapkamers.
*Bij de bouw van de villa zijn luxe materialen gebruikt. De vloeren in het souterrain en op de begane grond zijn voorzien van grote leistenen plavuizen (woonkamer 80x80 cm en souterrain 60x40 cm) met vloerverwarming. Alle deurbeslagen zijn luxe afgewerkt.
*De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz, de plafonds zijn strak gestuukt.
*Prachtige markiezen voor de ramen. Alle markiezen, dakgoten en hemelwaterafvoeren zijn afgewerkt met zink.
*In april/mei 2017 is het binnenschilderwerk op de begane grond uitgevoerd en dit jaar is de buitengevel geïmpregneerd. In 2015 is het gehele buitenschilderwerk uitgevoerd.
*Mooi sierhekwerk om het hele huis.
*De lichte veranda met 2 lichtkoepels en ingebouwde verlichting grenst aan de woonkamer en is een heerlijke plek om in het vroege voorjaar en late najaar buiten te genieten.
*Buitenverlichting met schemerschakelaar aan de woning en de garage. De tuin is eveneens voorzien van verlichting.
*Vanuit de tuin is een bruggetje naar het jaagpad en de Oude Rijn. Vanuit je tuin stap je zo je boot in!
*Vrijstaande stenen garage met houten openslaande deuren aan de voorzijde, zijraam, zijdeur en zwarte plavuizen. Aan de voorzijde van het perceel is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
*Het perceel is aangesloten op elektra, water, aardgas, gemeentelijke riolering, telefoon en wifi.
*Bodegraven is een groot dorp met veel winkels en goede verbindingen met openbaar vervoer. Tevens heeft Bodegraven een NS-station. In het dorp treft u meerdere basisscholen.
Bodegraven is centraal gelegen in de Randstad met goede bereikbaarheid van en naar de grote steden en snelle uitvalswegen naar de N11 en de A12.

Kortom: een prachtige, luxe en goed onderhouden woning met veel extra mogelijkheden!

Afmetingen:
Souterrain:
Hal: 7.09 x 1.93/0.93 m.
Keuken: 7.09 x 4.50 m.
Werkkamer: 7.09 x 4.00 m.

Begane grond:
Hal: 3.62 x 3.11 m.
Keuken: 3.65 x 2.77 m.
Woonkamer: 13.30/5.75 x 7.34/4.22 m.
Veranda: 7.34 x 2.77 m.

1e verdieping:
Slaapkamer voorzijde: 5.11 x 3.68 m.
Slaapkamer achterzijde I: 3.78 x 3.10 m.
Slaapkamer achterzijde II: 3.68 x 3.10 m.
Badkamer: 3.67 x 2.50 m.
Wasruimte: 2.48 x 1.73 m.

Vliering: 7.54 x 1.67 m.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten
Google maps laden...