Sint Anthoniestraat 7 -11
2801 GS Gouda
Huurprijs € 2.000,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Mooie winkelruimte verdeeld over 3 verdiepingen en een frontbreedte van 10 meter! Goede ligging in een zijstraat van dé winkelstraat van Gouda.

Het object is opgebouwd uit twee panden met karakteristieke gevels uit respectievelijk 1875 en 1928. De verdiepingen zijn ook geschikt te maken als woonruimte.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, meterkast, keurig en licht afwerkte winkelruimte van 80 m² met veel etalageruimte van maar liefst 10 meter breed. Drie paskamers aan de achterzijde. De vloer is voorzien van witte tegels in een visgraatmotief. Net systeemplafond met inbouwarmaturen.
1e verdieping: winkelruimte van eveneens 80 m². Deze ruimte is opgedeeld in twee vertrekken, die van elkaar zijn gescheiden door middels van een schuifwand met spiegeldeuren. Aan de achterzijde bevindt zich een trap/vluchtroute naar het platte dak. Op de verdieping is een toilet en eenvoudige, nette keuken aanwezig. Op de vloer is licht laminaat aangebracht.
2e verdieping: overloop, kamer/werkruimte (ca. 20 m²) aan de linkerzijde met donkere laminaatvloer en een kast ten behoeve van de cv-ketel. Opslagruimte (ca. 20 m²) aan de rechterzijde.

Bijzonderheden:
*Grote glazen pui op de begane grond en grote ramen op de verdiepingen, waardoor in het pand veel daglichttoetreding is.
*De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
*In de winkelruimte zijn systeemplafonds met inbouwverlichting aangebracht.
*Het pand is voorzien van een alarminstallatie.
*Goede ligging tegenover schoenwinkel "Shuz".
*De bestemming is Centrum met detailhandel. Dit houdt in, dat zowel op de begane grond als op de verdiepingen detailhandel is toegestaan. 

Huurperiode in overleg.
Waarborgsom/bankgarantie: 3 maandhuren + BTW.
Betaling per maand. 

WINKELRUIMTE HUREN? NEEM UW EIGEN NVM-MAKELAAR MEE!
Plattegronden
Google maps laden...