Jaagpad 26 - 29
2802 AZ Gouda
Vraagprijs € 750.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
3 Aaneengesloten bedrijfspanden op zichtlocatie aan het Jaagpad aan de rand van het bedrijventerrein "Kromme Gouwe".
De ligging is gunstig ten opzichte van de rijkswegen A20/A12 (Rotterdam – Utrecht – Den Haag), NS station en het centrum van Gouda.

Het perceel is circa 1.670 m² groot.
De bebouwing bestaat uit:

Jaagpad 26: Begane grond: 400 m²
Grote, eenvoudige opslagruimte met betonvloer en roldeur aan de voorzijde. De ruimte is groot circa 400 m². Aanwezige voorzieningen: eenvoudige pantry en toilet, cv-ketel en 2 x heater. De roldeur heeft een hoogte van 3.20 m en een breedte van 4.00 m. Plat dak voorzien van bitumen en een lichtstraat, deels asbest golfplaten dak met nokhoogte van 5.24 m.
Deze ruimte staat momenteel leeg.

Jaagpad 27/28: Begane grond: 130 m²

Opslagruimte/garage met grote bovenwoning met dakterras. De garage op de begane grond is circa 130 m² en voorzien van een roldeur, betonvloer en systeemplafond. Separate entree, hal met trapopgang naar bovenwoning van circa 125 m². 1e Verdieping: overloop me cv-ruimte en toilet, deur naar het dakterras. Riante woonkamer, lange gang met toegang tot de keuken: woonkeuken met recht blok voorzien van enige inbouwapparatuur. Badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Slaapkamer 1, slaapkamer 2 en grote ouderslaapkamer aan de achterzijde.
Dit pand komt binnenkort leeg en wordt te huur aangeboden voor € 1.850,- per maand.

Jaagpad 29: Begane grond: 540 m²

Grote opslagruimte/garage/werkplaats van circa 445 m², v.v. betontegelvloer en deels stelconplaten. Roldeur en loopdeur aan de voorzijde en roldeur aan de achterzijde naar achtergelegen open terrein.

Aan linkerzijde bevindt zich een zeer eenvoudige woonruimte van circa 95 m².

Deze ruimte omvat een woonkamer, oude keuken, douche en en enige (slaap-)kamers.
In de werkplaats bevindt zich verder een kantoortje en opslagruimte op entresol. Twee keer autobrug aanwezig en een heater.
Deze ruimte staat momenteel leeg en wordt in z'n geheel te huur aangeboden voor € 1.500,- per maand.

Het aan de rechterzijde van deze panden gelegen bedrijfspand met bovenwoning behoort eveneens tot de eigendom. Bij belangstelling voor dit pand, kan er mogelijk overlegd worden met de eigenaar.
Jaagpad 25: Begane grond: Totaal 520 m². Het betreft hier een bedrijfsruimte met bovenwoning en achtergelegen opslagruimte. De bedrijfsruimte meet 50 m², de bovenwoning van 2 lagen meet op de eerste verdieping 104 m² en op de tweede 55 m². Vervolgens een grote loods van 470 m². Kadastrale oppervlakte 563 m².

BEZICHTIGING OP AFSPRAAK.
Google maps laden...