Oosthaven 53
2801 PE Gouda
Huurprijs € 33.000,- per jaar
Omschrijving
Omschrijving
OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE KANTOORRUIMTE MET KLASSE, UITSTRALING ÉN PARKEERGELEGENHEID IN HET CENTRUM?

ZOEK NIET VERDER! DEZE GEWELDIGE RUIMTE IS NÚ TE HUUR AAN OOSTHAVEN 53 te GOUDA.

Riante kantoorruimte met maar liefst 240 m² brutovloeroppervlak en parkeerplaatsen op eigen terrein. Gelegen op toplocatie aan de mooiste gracht van Gouda! Een monumentaal pand (voormalig bankgebouw) met allure, dat is omringd door even rijk gedecoreerde monumentale kantoor- en woonpanden. Afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het pand.

Deze riante kantoorruimte op de begane grond heeft een gevelbreedte van maar liefst 13.00 meter! Het pand is omstreeks 2000 gerenoveerd en gemoderniseerd.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree via brede monumentale deur, ruime hal met marmeren vloer, marmeren zuilen en originele stalen tourniquet (draaideur) met glas. Twee lichte kantoorruimtes aan de voorzijde, tussenvertrek (van elkaar gescheiden door wanden van glazen bouwstenen), mooie open kantoorruimte met groot daklicht en openslaande deuren naar de serre. Vanuit de serre is het privé-parkeerterrein bereikbaar. In het midden van het pand bevindt zich de keuken, het magazijn (in de voormalige bankkluis!) en een ruime toiletgroep (dames en heren).

Alle wanden zijn voorzien van glad stuukwerk, scheidingswanden optrokken uit glazen bouwstenen. De vloer is grotendeels voorzien van bamboe en ter plaatse van het daklicht is een kleine verhoging met betonnen tegelvloer aangebracht. Gipsplaten plafond met hier overheen een strak systeemplafond met inbouwarmaturen.

Alle kabelgoten zijn bedraad en voorzien van data-kabels. Gemeenschappelijke centrale verwarming (met bovenburen).

Het pand is redelijk onderhouden. Het object is in gebruik geweest bij een reclamebureau en biedt gelegenheid voor 20 werkplekken.

KANTOORRUIMTE HUREN? NEEM UW EIGEN NVM-MAKELAAR MEE!
Google maps laden...