Alpha Makelaardij

Lage Gouwe 8
2801 LG Gouda
Huurprijs € 2.150,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Winkel-/praktijk-/kantoorruimte met achtergelegen woonruimte op prachtige locatie in het centrum van Gouda. De ruimte is gelegen aan één van Gouda's mooie grachten, in het verlengde van de Wijdstraat en de Markt met het wereldberoemde stadhuis.
De bedrijfsruimte is momenteel ingericht ten behoeve van een tatoeage studio, doch is uitermate geschikt voor een winkel, atelier of kantoor/dienstverlening. Vanuit de bedrijfsruimte toegang tot de woonruimte. Dit achterhuis bevindt zich voor een groot deel op de begane grond en heeft twee kamers op de eerste verdieping achterzijde en een open ruimte met slaapkamer op de tweede verdieping aan de achterzijde. De tuin kan eveneens worden gebruikt door de huurder.

Bouwjaar 1800. Het vloeroppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt 47 m² en van de woning 82 m².

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, bedrijfsruimte aan de voorzijde met meterkast en trapkast, tussenwand met toegang tot tussenruimte met keukenblok met rvs blad en een vaste kast. Hal met bruine plavuizenvloer, badkamer (geheel bruin betegeld) voorzien van douchecabine, wastafel, toilet en een designradiator. Keuken met eenvoudig keukenblok met kunststof blad, gaskookplaat en een losse vaatwasser. Leuke woonkamer aan de achterzijde met donker eiken pvc vloer, trapkast en deur naar de tuin.

1e verdieping: overloop met deur naar grote opslagruimte (deels schuine kap), twee eenvoudige slaapkamers aan de achterzijde.

2e verdieping: grote, open ruimte met slaapkamer met schuifraam en karakteristieke kapconstructie in het zicht. Berg-/cv-ruimte met Nefit combiketel.

Bijzonderheden:
*De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer met pvc eiken delen en een systeemplafond met inbouwarmaturen.
*De algehele afwerking is netjes doch eenvoudig, met name de woonruimte.
*Tuin deels voorzien van betontegels en gelegen op het noordwesten.
*De bestemming is Centrum1: detailhandel, publieksgerichte dienstverlening en wonen.
*Het pand is aangewezen als Rijksmonument.
*Geweldige locatie in hartje centrum, op een steenworp afstand van de Markt met alle gezellige restaurants en terrassen. Alle voorzieningen zijn nabijgelegen!
*De huurtermijn is in overleg, de oplevering kan vanaf 1 juli 2024.
*LET OP: de onzelfstandige woonruimte is slechts toegankelijk via de winkelruimte. Een kandidaat-huurder is dan ook op zoek naar een ruimte voor het uitoefenen van een beroep gecombineerd met wonen.
*Voor meer informatie over de voorwaarden en uitleg over de door u gewenste invulling van het pand, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Afmetingen:
Begane grond:
bedrijfsruimte: vertrek voorzijde 9.71 x 3.32/3.62 m./tussenvertrek: 4.15 x 3.04 m.
badkamer
keuken: 2.66 x 1.99 m.
woonkamer: 4.20 x 4.85 m.
1e verdieping:
slaapkamer: 2.44 x 4.82/4.97 m.
slaapkamer: 1.88 x 3.08/3.18 m.
2e verdieping:
open ruimte/slaapkamer: 4.88 x 4.27/3.30 m.
berg-/cv-ruimte: 2.40 x 1.19 m.
Plattegronden