Alpha Makelaardij

Egelantierlaan 16
2803 CB GOUDA
Huurprijs € 1.600,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Fijne, ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin en vrijstaande berging, gelegen aan autovrij gedeelte in een gewilde woonomgeving in Bloemendaal. Deze ruime 5 -kamer woning met rustige ligging in kindvriendelijke omgeving nabij alle voorzieningen is te huur voor bepaalde tijd en beschikbaar vanaf 1 december 2023.

Bouwjaar 1970, 119 m² woonoppervlak, 372 m³ inhoud.

De indeling is als volgt:
begane grond: mooi uitgebouwd entree aan de voorzijde en ruime hal met luxe toiletruimte met hangend toilet en fontein, trapkast en trapopgang. De hal is voorzien van een mooie travertin vloer en biedt via een grote, glazen schuifdeur toegang tot de woonkamer. De lichte, doorzonwoonkamer heeft een eikenhouten parketvloer en grote raampartijen aan de voor- en de achterzijde. Open keuken aan de achterzijde (2007) in L-vormige opstelling en crèmekleurige, luxe uitvoering met een massief granieten blad en voorzien van gaskookplaat, grote afzuigkap, oven, losse magnetron, koelkast/vriezer, vaatwasser en plintboiler (Siemens apparatuur). Deur naar de tuin.
Eerste verdieping: overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde met groene vloerbedekking en mooi fotobehang, grote slaapkamer aan de achterzijde met vloerbedekking, slaapkamer achterzijde met licht laminaat. Keurige badkamer aan de voorzijde met grote witte wandtegels en voorzien van bad met douchegedeelte, hangend toilet, mooi wastafelmeubel met twee kranen en licht eikenkast en een raam.
Tweede verdieping: voorzolder met cv-ketel en zonneboiler, washok annex werkruimte, fijne, grote zolderkamer met hoge nok, lichte laminaatvloer, groot Velux dakraam en kleine dakkapel aan de achterzijde, bergruimten achter de schotten.

Tuin: goed aangelegde tuin op het zonnige oosten met mooie bestrating en gazon. De tuin is recent opgehoogd en heeft een achteruitgang en stenen berging met betonvloer en elektra. Verder een zonnige voortuin op het westen.

Bijzonderheden:
* De woning wordt gestoffeerd opgeleverd, alle kamers zijn voorzien van gordijnen/vitrages of andere raambekleding.
* Alle ramen op de eerste verdieping zijn van kunststof en met dubbel glas. Rolluik aan de voorzijde. De woning is geheel voorzien van dubbel glas.
* Parkeren op het achtergelegen terrein.
* Centrale ligging in de wijk Bloemendaal (Heesterbuurt) nabij winkelcentrum Bloemendaal, scholen (basis en voortgezet onderwijs), uitvalswegen en openbaar vervoer.
* Beschikbaar per 1 december 2023 voor bepaalde tijd (maximaal 2 jaar).

Afmetingen:
woonkamer 7.62 x 3.73 m. (volle breedte woning incl. open keuken is 6 m.)
keuken 3.20 x 2.72 m.
slaapkamer voorzijde 3.79 x 3.35 m.
badkamer 2.16 x 2.11 m.
slaapkamer achterzijde 4.19 x 3.19 m.
slaapkamer achterzijde 3.16 x 2.71 m.
voorzolder incl. wasruimte 3.78 x 2.15/2.73 m.
zolderkamer 5.92 x 3.18/2.28 m.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hanteren wij de volgende criteria:
- bruto jaar inkomen van minimaal 4x de bruto jaarhuur.
- Ingevuld en ondertekend aanvraagformulier huurwoning.

Onderstaande gegevens dienen pas te worden aangeleverd voor het opstellen van de huurovereenkomst:
- Werkgeversverklaring + laatste salarisstrook (jaarcijfers bij eigen bedrijf).
- Verhuurdersverklaring van huidige huurwoning indien van toepassing.
- Geldig legitimatiebewijs ten behoeve van uw legitimatieplicht (let op: géén kopie toesturen).
- Bij aanvang van de huurovereenkomst dient een waarborgsom ter grootte van 2 maandhuren te worden gesteld.
- Op de huurovereenkomst zijn van toepassing de "Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 12 april 2017)".
Plattegronden