Alpha Makelaardij

Achter de Vismarkt 37 -3
2801 NB GOUDA
Huurprijs € 495,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Studio gelegen in het pand Achter de Vismarkt 37 te Gouda.

De studio bevindt zich in een goed onderhouden binnenstadpand met 8 studio’s. De studio's zijn gemiddeld 20 m² en beschikken over een kleine keuken. Op de overlopen bevinden zich de toiletten (voor 2, max. 3 bewoners per overloop). Enige studio's hebben de beschikking over een klein terras/balkon.

Het pand is in z'n geheel gerenoveerd en de studio's zijn allen voorzien van keurige wandafwerking met renovatiebehang, marmoleum vloer en raambekleding. Wit kunststof keukenblok aanwezig en een gedeelde badkamer.

Deze studio's komen niet in aanmerking voor huursubsidie.

Kamer 3:
Gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het gebouw. Wit kunststof keukenblok en eigen badkamer aanwezig. Deze studio beschikt over een eigen buitenruimte.
Beschikbaar per 1 oktober 2023 voor maximaal één persoon.

De huurprijs bedraagt € 495,- per maand + € 150,- per maand aan servicekosten inclusief voorschot stookkosten.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hanteren wij de volgende criteria:
- ingevuld en ondertekend aanvraagformulier huurwoning.
- Bruto jaar inkomen van minimaal 3,5 x de bruto jaarhuur, lager inkomen in overleg.
- Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom van één maandverplichting gesteld.
- Op de huurovereenkomst zijn van toepassing de "Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 20 maart 2017)".

Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier kan er een bezichtiging worden ingepland. Bij belangstelling na bezichtiging dienen er voor het opstellen van de huurovereenkomst de navolgende gegevens te worden aangeleverd:
werkgeversverklaring, laatste salarisstrook, jaarcijfers bij eigen bedrijf, evt. borgstelling als inkomen net niet toereikend is. Verder dient inzage te worden gegeven in een geldig legitimatiebewijs.