Alpha Makelaardij

Wilhelminastraat 35
2801 XJ Gouda
Omschrijving
Omschrijving
Winkelruimte met prachtige pui, gelegen in het centrum van Gouda op B2 locatie aan het begin van de Wilhelminastraat, dichtbij de Nieuwe Marktpassage en de Hema. De ruimte is gelegen op de begane grond.

Bouwjaar circa 1890.

Het gebruiksoppervlak bedraagt 54 m² en het pand heeft een frontbreedte van 4.00 meter. De karakteristieke pui heeft 2 grote etalageruiten en een toegangsdeur in het midden.

Het betreft een rechte winkelruimte met praktische, lange wanden en is opgedeeld in drie gedeelten. Het eerste deel heeft een lengte van 8.50/8.25 meter. Het tweede deel is 5.73 meter diep. Hier bevindt zich het eenvoudige toilet. Pantry met kunststof aanrechtblad en rvs spoelbak.

De winkelruimte is per direct op te leveren.

Bijzonderheden:
*Het pand is recentelijk geschilderd aan de binnenzijde.
*De vloer is voorzien van beton en epoxy, lichtgrijs geschilderd. Systeemplafond met mooie daglicht-platen.
*De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd.
*Zekerheidsstelling: een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maandhuren.
*Huurcontract: huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
*Huurtermijn: 5 jaar (+ 5 optiejaren). Afwijkende termijnen in overleg met de eigenaar.
*Aan de achterzijde grenst een grote garage van 6.93 x 4.00/4.60 m. Deze ruimte is voorzien van dubbele deuren aan de kant van het Blikslagershof. Tevens een loopdeur aanwezig. De gehele ruimte is voorzien van een systeemplafond met opbouw tl-verlichting. Huurprijs € 250,- per maand/€ 3.000,- per jaar.
*Gelegen in een gebied, dat is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht.

Afmetingen:
winkelruimte voorzijde: 8.50/8.25 x 4.02 m.
winkelruimte midden: 5.73 x 4.02 m.
Plattegronden